News

Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu înainte să devină celebru la TV

Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu înainte să devină celebru la TV

Recunoaşte că s-a îngrăşat mult şi că nu se mai bărbiereşte cu regularitate, dar diferenţa este uriaşă. Uite cât de schimbat era acum şapte ani.

În ultimii 10 ani, viaţa i s-a schimbat radical lui Chef Florin Dumitrescu. A devenit celebru la TV, întâi cu "MasterChef" de la Pro TV, apoi cu "Hell's Kitchen" şi cu "Chefi la cuţite" de la Antena 1, şi şi-a făcut o familie frumoasă alături de Cristina Sima, care i-a dăruit două fetiţe, pe Ava (3 ani şi 9 luni) şi pe Mia (1 an şi 11 luni).

Deunăzi, juratul de la "Chefi la cuţite" a postat o fotografie de acum şapte ani, când era mult mai slab, cu părul mult mai scurt şi... proaspăt bărbierit.

"În 2010 am fost la Tokyo! Evident, am trecut şi pe la Tsukiji, piaţa de peşte care mi-a schimbat percepţia asupra produselor în general! Tot în 2010 am cunoscut-o şi pe femeia care mi-a schimbat viaţa! Dap, în 2010 încă îmi tundeam barba aproape zilnic!", notează el pe pagina lui de socializare.

Într-o altă postare, îl vedem la lucru, în timpul unui service, prin 2011.

"Îmi este dor de viaţa de restaurant, adrenalina service-ului, satisfacţia clientului, lupta contracronometru, mirosurile interesante din bucătărie! De la poza asta au trecut 6 ani, de la ultimul meu service cred că a trecut mai bine de 1 an şi, totuşi, faptul că am ales să renunţ să mai lucrez în vreun restaurant şi să stau mai mult cu familia şi să mă pot dedica mai mult filmărilor şi altor proiecte, câteodată, când gătesc la vreo nuntă sau vreun cooking show, îmi lipseşte febra bonurilor!
P. S. Din păcate, restaurantul în care este făcută aceasta poză este închis de foarte mult timp! Era unul dintre cele mai frumoase din ţară!", ne-a mai dezvăluit el.

Alături de soţia sa, Cristina, şi de fetiţele lor, Mia şi Ava.