News

Uite cum arată şi cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu

Uite cum arată şi cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu

Actorul şi prezentatorul de televiziune a fost greu încercat de viaţă, dar fiul cel mare îi oferă momente de fericire şi mândrie.

În zece ani, Florin Călinescu şi-a pierdut soţia, părinţii şi fiul cel mic. În 2005, soţia sa, Ana Maria Călinescu, a murit chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, răpusă de un cancer larigian. Tragedia l-a copleşit pe fiul mai mic al soţilor Călinescu, cu atât mai mult cu cât ambii bunici din partea tatălui au fost răpuşi şi ei, la numai două luni distanţă unul de celălalt, de cancer. Luca s-a sinucis în 2012, la numai 24 de ani, într-un hotel din Praga.

Actorul a trecut cu greu peste aceste încercări, dar odată cu revenirea în televiziune, lucrurile au început să se reaşeze lin pentru Florin Călinescu. Iar anul trecut, în toamnă, a avut chiar şi un moment de mare bucurie, atunci când fiul său cel mare, Petru, s-a căsătorit.

Petru Călinescu este, la rândul său, artist. După studiile muzicale urmate la facultatea din Liverpool, a revenit în ţară ca să-şi construiască o carieră muzicală. Compozitor, textier şi interpret, Petru Călinescu urcat pe scena Sălii Palatului alături de Loredana şi a lansat împreună cu Maximilian Muntean, unul dintre foştii concurenţi de la “Vocea României”, trupa “New Vegas”, cu care a avut câteva spectacole în Bucureşti şi în ţară.

  

Soţia sa, Simona, este director executiv al unei companii.

De curând, cei doi au fost împreună la una din ediţiile show-ului “Uite cine dansează!”, de la Pro TV.

Petru şi Simona Călinescu.

Foto: Facebook

Modifică Setările