Afecţiunea cu care a fost diagnosticată Jojo: „Am operat-o”

3 februarie, 2020
4 jojo jpg jpeg

Jojo a fost diagnosticată cu hernie ombilicală şi a ajuns pe masa de operaţie. Pentru ca recuperarea să dea rezultate, actriţa a fost nevoită să renunţe la orele petrecute în sala de sport. Acum, când pericolul a trecut, frumoasa blondă trage din greu la sală ca să îşi tonifieze corpul.

„M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Pe Eliza am cunoscut-o la o nuntă şi am împărtăşit păreri despre antrenamente. Eu eram atunci la începutul sarcinii cu Zora. Trei ani mai târziu, ne-am reîntâlnit la sală, unde a fost simpatie la prima revedere. Eliza s-a apucat să mă antreneze pe bune! Înainte să mă antrenez cu ea mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături”, a scris frumoasa blondă pe un site de socializare.

Jojo a adoptat o alimentaţie sănătoasă.

„După perioada de alăptare, am ţinut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să menţin acelaşi ritm sănătos, însă celor care îşi doresc să piardă kilograme şi să rămână aşa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură minune. Naşa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulţi cu ea, şi aşa a fost”, spune actriţa pentru Ok!

În timpul sarcinii, Jojo a luat 13 kilograme, iar după naştere a rămas cu 7 kilograme în plus, dar exista un blocaj şi pur şi simplu nu reuşea să mai slăbescă. „Atunci am adoptat această dietă şi m-a ajutat foarte mult’’, ne-a mărturisit ea.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg