Anca Ţurcaşiu a pozat în costum de baie la 50 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe

25 mai, 2020
8 transformare anca turcasiu jpg jpeg

În adolescenţă arăta senzaţional în costum de baie, dar nici la 50 de ani nu putem spune altceva. Anca Ţurcaşiu are o siluetă de invidiat!

Majoritatea femeilor, în special cele trecute de 40 de ani, se feresc să îşi mai expună corpul în costume de baie. Nu mai au silueta din tinereţe şi preferă să nu se mai fotografieze în ţinute mai provocatoare. Iată că în cazul Ancăi Ţurcaşiu lucrurile stau altfel. A împlinit 50 de ani şi arată mai bine ca niciodată în costum de baie. 

Celebra actriţă a pozat aşa la scurt timp de când a schimbat prexiful, chiar pe 8 mai a împlinit 50 de ani. E mândră de vârsta sa, dar şi de corpul său. Mulţi îşi aduc aminte de ea din filmul din 1990, Miss Litoral. Arată la fel de bine ca atunci. Dar cum reuşeşte? 

„Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţă mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese-o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider.

Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seară, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, a spus Anca Ţurcaşiu pentru publicaţia ” Taifasuri”.

Priviţi imagini cu vedeta în galeria foto!

7 anca turcasiu 50 de ani 1 jpg jpeg

Anca Ţurcaşiu, despre momentele cumplite de la naştere. Medicii au crezut că a murit

Anca Ţurcaşiu a primit a doua şansă la naştere. Medicii au crezut că ea s-a născut fără suflare. E cântăreaţă, e actriţă, e om de televiziune, ea e Anca Ţurcaşiu. Are o carieră aşa cum şi-a dorit mereu, o ţară întreagă o cunoaşte datorită rolurilor pe care le-a interpretat când era tânără. Celebra vedetă are o relaţie apropiată cu Dumnezeu, merge la biserică des, are chiar şi un preot la care se confesează de câte ori simte că este în impas.

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat."

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg