Andra are 33 de ani şi nicio operaţie estetică: "Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti!"

14 iulie, 2020
10 andra machiata 4 jpg jpeg

Are 33 de ani şi este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Andra nu se fereşte să apară în faţa publicului său naturală, aşa cum este ea dimineaţa. Acum a pozat fără pic de machiaj!

Artista are o relaţie foarte apropiată cu fanii şi cu urmăritorii săi. Le răspunde chiar şi la întrebări, atunci când are timp. Nu se fereşte să apară în faţa lor fără pic de machiaj. E mândră de tenul pe care îl are, de ridurile de expresie. Aşa face că acum, la prima oră a dimineţii, Andra a pozat fără pic de machiaj. Artista are chiar şi părul ciufulit, pare că ar purta o pijama. Are şi zâmbetul până la urechi. A vrut să le transmită un mesaj tuturor celor care o urmăresc:

"Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti! Numai aşa poţi câştiga cu adevărat o inimă! ♥️"

Priviţi imaginile cu Andra nemachiată în galeria foto! 

8 andra machiata 2 jpg jpeg

Andra, declaraţii despre operaţiile estetice

Nu este împotriva lor, dar, până acum, nu a simţit nevoia să meargă la estetician. Andra a dezvăluit pentru libertatea.ro: "Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic"

Andra e pe scenă de la 14 ani! Iată cum arăta la debut şi în primul său videoclip

Andra e acum cea mai iubită cântăreaţă de la noi. Are milioane de fani, dar cum arăta ea la debut? Iat-o în primul său clip, de la 14 ani! E cea mai iubită artistă, e soţie, e mamă! La 33 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. Apariţiile ei din ultima vreme au uimit, artista e într-o formă de invidiat, se vede că toate îi merg din plin şi pe plan personal, şi profesional.

În urmă cu 19 ani însă, la debut, Andra părea o puştoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate. Cu părul foarte lung, şaten-roşcat, cu cărare pe mijloc, şi machiată foarte puţin, aşa a apărut Andra în primul ei videoclip, la piesa ”În noapte mă trezesc”, extrasă de pe primul ei album.

27 ok magazine jpg jpeg

O nouă ediţie OK! Magazine te aşteaptă la toate punctele de difuzare. Subiecte hot, şedinţe foto şi interviuri exclusive şi o poveste regală desprinsă din cufărul cu secrete de la Palatul Windsor.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate