Andrei Ştefănescu: "Mă mir că mă mai primeşte Antonia acasă"

27 august, 2019
1 andrei stefanescu jpg jpeg

Andrei Ştefănescu vrea să îşi mărească familia, dar nu are timp să îi facă un frăţior lui Ayan. Artistul ajunge tot mai rar acasă.

“Atunci când l-am făcut pe Ayan, am zis că nu-mi mai doresc încă un copil, pentru că n-aş putea să-l iubesc la fel de mult ca pe el. În ultimul timp însă ne gândim la al doilea copil, la un frăţior pentru el, pentru că nu ştim cât de lungă ne va fi viaţa, şi ar fi bine să mai aibă pe cineva lângă el cu care să împartă bucuriile. Pe de altă parte, ne dorim să mai trecem o dată prin această frumoasă experienţă”, spune Andrei Ştefănescu.

În ultimul an şi jumătate, artistul a fost mai mult plecat decât acasă. De aceea îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp posibil cu fiul său. “Am avut atât de puţin timp să stau cu el, în ultimul an şi jumătate, încât nu mai contează ce facem, ci doar să fim împreună. Sunt într-un ritm în care ajung foarte puţin pe acasă, mă mir că mă mai primeşte Antonia. Cu Ayan îmi place orice, să stăm în pat, să mergem la munte, la plimbare, în mall, să ne jucăm, să ne pupăm ori să râdem. Îmi lipseşte prezenţa lui când sunt plecat. La Asia Express mi-a fost cel mai greu. M-a măcinat şi m-a rupt lipsa lui”, mărturiseşte el.

Andrei spune că de când e tătic i s-a schimbat modul de a percepe şi a oferi dragostea. Iar ăsta e cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat de când este părinte. “Până să-l am pe Ayan, n-am ştiut cât de mult poţi iubi, să te doară efectiv pieptul de dor de cineva. Sigur că am iubit şi eu la viaţa mea, dar să simt o durere efectiv de dor sau să îmi vină să urlu de dragoste pentru cineva nu mi s-a mai întâmplat niciodată”, adaugă Andrei.

Referitor la căsătoria cu Antonia, despre care îl întreabă toată lumea, acesta spune că se va întâmpla, la momentul oportun. “Căsătoria noastră e ceva ce îi apasă pe cei din jur… Am avut câteva discuţii, Antonia îşi doreşte ceremonia, şi eu mi-o doresc, pentru că e încununarea dragostei noastre. Însă când eram mai hotărâţi s-o facem, a venit Ayan. Aşa că probabil va veni, important e că ne gândim la asta şi ne-o dorim”, spune concurentul de la Te cunosc de undeva.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg