Angela Similea împlineşte astăzi 75 de ani. Cele mai frumoase fotografii cu doamna cântecului românesc

9 iulie, 2021
2 angela similea 74 de ani jpg jpeg

Angela Similea, supranumită doamna incontestabilă a muzicii uşoare româneşti, împlineşte astăzi 75 de ani.

Interpreta şlagărelor ”Să mori din dragoste rănită”, ”Casa mea”, "Un albastru infinit" s-a retras din showbiz, odată cu decesul lui Victor Surdu, cel de-al patrulea soţ al său. Deşi ne-ar plăcea mult să o mai vedem invitată la emisiuni, au rămas multe amintiri de pe scenă cu îndrăgita cântăreaţă, dar şi melodiile sale, adevărate ever-green-uri.

Artista mai ţine legătura cu fanii prin intermediul paginii de Instagram, iar în cea mai recentă postare a sa a scris: ”Un moment frumos, petrecut în grădinile castelului Reginei Maria din  Balcic, în vremuri de normalitate.”

6 angela similea3 jpg jpeg

Melodia "Să mori de dragoste rănită", compusă de Marcel Dragomir, pe versurile lui Aurel Storin, a fost declarată "melodia secolului al XX-lea" de către public, cu ocazia galei organizate de TVR 2, în 2000. În 2005, Angela Similea a revenit pe piaţa muzicală, după zece ani de absenţă, cu un nou album, intitulat „Lumea mea”, realizat de Ovidiu Komornyk.

De o frumuseţe răpitoare, Angela Similea nu a dus niciodată lipsă de admiratori, însă viaţa amoroasă a avut destule neplăceri.

Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit rapid pentru a se căsători cu chitaristul Sorin Movileanu.

În timpul acestui mariaj, Angela Similea a devenit pentru prima oară mamă, născându-l pe Sorin. Nu a funcţionat nici cea de-a doua căsătorie, iar Angela Similea a ajuns, din nou, la altar alături de Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni, în România.

Acesta i-a înfiat fiul şi împreună au trăit o poveste de dragoste frumoasă, timp de 17 ani, acesta fiind şi cel mai lung mariaj al Angelei Similea.

În 1991, cei doi şi-au spus adio. Apoi, a fost căsătorită cu omul politic Victor Surdu, din data de 9 februarie 1999. Acesta din urmă a decedat la 7 aprilie 2011.

Angela Similea se mândreşte acum cu fiul ei şi cu nepoţii săi. Sorin este stabilit în SUA şi are doi copii, pe Grace şi pe Jan Christian. Acesta are o situaţie materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câştigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă. „La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârşitul anului. Imens. Mi se pare imens”, sublinia artista într-un interviu.

Datorită succesului comercial foarte mare pe care l-a înregistrat muziciana de-a lungul anilor, aceasta mai este supranumită "Doamna şlagărelor" şi "Cea mai iubită [cântăreaţă] de muzică uşoară".Conform unui sondaj CURS realizat pentru Jurnalul Naţional în anul 2009, Angela Similea a fost declarată ca fiind "cea mai apreciată cântăreaţă" din ultimii 20 de ani de către public.

La mulţi ani, doamna Angela Similea.

Foto: Arhivă şi Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg