Anna Lesko a spus cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până acum, dar şi care e locul neaşteptat în care a făcut amor

22 octombrie, 2020
5 anna lesko sexy 2 jpg jpeg

Anna Lesko e una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Nu s-a ferit şi a spus exact cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până la vârsta de 41 de ani. 

Emisiunea "Ferma" de la Pro TV pare că scoate la suprafaţă cele mai necunoscute detalii despre viaţa concurenţilor. A venit acum rândul Annei Lesko, cântăreaţa care face furori pe reţelele de socializare, dar şi un show cu apariţiile sale pasionale, provocatoare. Are un corp perfect pe care ştie să şi-l pună în valoare!

Iată că Anna Lesko a dezvăluit acum cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până acum: "11 parteneri sexuali diferiţi", a răspuns Anna. Iar în ce priveşte locul public neobişnuit în care a făcut sex, Lesko a mărturisit fără ezitare: "În avion. A fost greu, dar s-a realizat".

4 anna lesko sexy 1 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 anna lesko cu cativ barbati a facut sex 2 jpg jpeg
2 anna lesko cu cativ barbati a facut sex 1 jpg jpeg
5 anna lesko sexy 2 jpg jpeg
4 anna lesko sexy 1 jpg jpeg

Părerea Giuliei Nahmany despre acest subiect a stârnit amuzamentul concurenţilor din fermă: "Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălţător şi frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simţiţi", a fost concluzia ei care a atras atenţia tuturor colegilor.

Anna Lesko e atrasă de trei bărbaţi la "Ferma". Vedeta a dezvăluit, fără reţinere, de cine îi place. Unul e căsătorit!

Mihaela Rădulescu a avut câte o provocare pentru fiecare concurent din "Ferma". Ei au fost nevoiţi să răspundă unor întrebări...mai incomode. A venit şi rândul Annei Lesko, dar ea a răspuns cu sinceritate, nu s-a ferit deloc. "Care e bărbatul din Ferma care îţi place?", a spus Mihaela Rădulescu.

Imediat, concurenta a zis: "Unul sau mai mulţi? Că am trei!" Imediat a început să spună despre cine este vorba!

2 anna lesko cu cativ barbati a facut sex 1 jpg jpeg

Foto: Facebook, Pro TV