Anna Lesko şi Viviana Sposub, săruturi şi atingeri pasionale la "Ferma". Nu s-au jenat că erau filmate

16 octombrie, 2020
6 petrecere la ferma 1 jpg jpeg

Scene neaşteptate au avut loc în noua ediţie de la "Ferma". Protagonistele au fost chiar Anna Lesko şi Viviana Sposub! Ele s-au sărutat pasional!

După atâta muncă e vremea şi pentru relaxare! Concurenţii de la FERMA muncesc aproximativ 10 ore pe zi, au diferite sarcini, pe toate trebuie să le ducă la bun sfârşit. A venit recent şi răsplata lor după atât de mult efort depus. 

Concurenţii rămaşi în „Ferma” şi în cea de-a şasea săptămână a show-ului au făcut spectacol în miez de noapte. Cu câteva sticle de vin câştigate în urma unei probe, dar şi cu o vreme de care au putut profita, vedetele au decis să se îmbăieze în curte, dând cu această ocazie şi o mică petrecere, scrie click.ro.

stanga
dreapta
1 petrecere la ferma 2 jpg jpeg
6 petrecere la ferma 1 jpg jpeg
3 anna lesko sarut viviana sposub 3 jpg jpeg
4 anna lesko sarut viviana sposub 2 jpg jpeg
5 anna lesko sarut viviana sposub 1 jpg jpeg
7 augustin viziru la ferma 3 jpg jpeg

Cine credeţi că a întreţinut atmosfera? Anna Lesko şi Viviana Sposub au dansat şi au cântat cu foc, iar la un moment dat s-au atins şi sărutat. Îmbrăcate în costum de baie şi aflate alături de toţi ceilalaţi concurenţi, Anna Lesko şi Viviana Sposub au scăpat de orice jenă şi au făcut show în faţa camerelor de filmat. 

4 anna lesko sarut viviana sposub 2 jpg jpeg

Imediat după petrecere, un nou concurent îşi face apariţia. E vorba despre Augustin Viziru.

Augustin Viziru, noul concurent de la FERMA

În 2015, în primul sezon al emisunii Ferma Vedetelor, şi-a curmat şansele de a câştiga trofeul de Fermierul Anului în urma unei accidentări. În 2020, Augustin Viziru se întoarce la „locul faptei” şi nu are de gând să rateze şansa de a-şi lua revanşa. Surpriză maximă la Ferma. Orăşeni vs. Săteni. După intrarea neaşteptată a Andreei Antonescu, fermierii s-au trezit la uşă cu Augustin Viziru. Ajuns în finala concursului din 2015, actorul a fost nevoit să părăsească show-ul după ce s-a rănit la mâna stângă în timp ce tăia buşteni. În acest an, Viziru nu vrea să lase niciun topor şi niciun buştean să-i stea în calea spre râvnitul trofeu de Fermierul Anului. Actorul dezvăluie în premieră ce l-a motivat să accepte provocarea de a se întoarce în fermă. „Toată lumea ştie cum s-a terminat primul sezon pentru mine, când eram atât de aproape de trofeu şi am avut parte de acea accidentare. Mi-a rămas în minte acel moment, nu am trecut peste el şi acum simt că am oportunitatea de a-mi lua revanşa”, a declarat Augustin Viziru.

7 augustin viziru la ferma 3 jpg jpeg

Foto: Pro TV