Antonia a pozat complet goală. Arată perfect la 31 de ani

18 iunie, 2020
9 antonia goala 7 jpg jpeg

Antonia şi-a surprins milioanele de fani, cântăreaţa a pozat complet goală! La 31 de ani are o siluetă de invidiat, un chip angelic, e cea mai frumoasă femeie din România!

Ne-am obişnuit să o vedem pe Antonia în ipostaze neaşteptate, extrem de provocatoare, de sexy, dar de data aceasta a surprins cu o imagine feminină, în care şi-a pus în valoare toate trăsăturile deosebite. Mulţi o consideră cea mai frumoasă femeie din România şi poate că au dreptate. Are un chip armonios, are un trup tonifiat, fără urme de imperfecţiuni! A născut şi de trei ori, are şi o carieră muzicală de invidiat, ea e Antonia! Cu şi fără haine!

De data aceasta, artista s-a dezbrăcat de inhibiţii şi de haine, a pozat complet goală. A fost fotografiată în repetate rânduri şi în costume de baie, în rochii mulate, dar acum a renunţat complet la articolele vestimentare şi a apărut goală...E feminină, e senzuală, e Antonia!

Le-a făcut fanilor o bucurie, iar aceştia au răsplăitit-o cu peste 140.000 de like-uri. Să nu credeţi că vedetele au fost indiferente, Alex Velea, iubitul său, imediat a reacţionat, chiar şi Cătălin Botezatu, Anda Adam, Codin Maticiuc, toţi i-au făcut complimente. Puteţi admira imaginea cu Antonia goală în galeria foto! 

7 antonia e sexy 6 jpg jpeg

Cum a fost copilăria Antoniei

Mulţi nu ştiu, dar cântăreaţa a avut parte de o mare încercare chiar de mică. Părinţii vedetei s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean şi aşa a început aventura lor în America.

După 13 ani petrecuţi în SUA, după ce mama sa a divorţat de tatăl adoptiv, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în România.

Foto: facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg