Antonia e considerată cea mai frumoasă româncă, dar Iulia Albu o critică aspru: "Ea o 'arde' prost"

6 iulie, 2020
10 antonia criticata de iulia albu 11 jpg jpeg

Antonia e considerată cea mai frumoasă femeie din România. Cu toate acestea, artista nu scapă de observaţiile atente ale Iuliei Albu. Criticul a remarcat o apariţie a cântăreţei şi imediat a taxat-o, a dezvăluit totul!

Ştim că de o bună perioadă de timp celebrităţile de la noi au intrat în vizorul Iuliei Albu. Le-a analizat ţinutele tuturor, le-a şi criticat, chiar şi Prima Doamnă a României a fost subiectul unor discuţii despre alegerile vestimentare. Da, iată că acum a venit rândul Antoniei. 

Cântăreaţa este considerată cea mai frumoasă femeie din România. Are un trup perfect şi un chip superb, fără imperfecţiuni sau operaţii estetice. Antonia reuşeşte să facă furori şi la nivel internaţional, ea a fost inclusă de cei de la Independent Critics într-un top cu cele mai frumoase 100 de femei din lume şi cei mai chipeşi 100 de bărbaţi. Românca noastră, Antonia  a ocupat locul 11 în anul 2019. În 2018 s-a clasat pe locul 27. 

Cu toate acestea, Iulia Albu a criticat-o, spune că artista apare cu manichiura neîngrijită într-o reclamă la bijuterii. Pe Facebook ea a publicat şi imaginile şi un mesaj: 

"Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o luna într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?"

9 antonia criticata de iulia albu 10 jpg jpeg

Cântăreaţa nu a răspuns, dar fanii ei au obsevat şi au comentat: "Antonia e şi ea om, poate nu a avut femeia timp sa meargă la întreţinere la unghii, care e problema ta Iulia?? Este uşor sa arătam cu degetul în stânga şi-n dreapta... Dar la tine tu te uiţi?? Crezi ca tu eşti perfecta?? Tu nu esti om ca şi ea?? Eu o ador pe acea femeie şi pe bărbatul ei, sunt nişte oameni cu bun simt şi foarte sufletişti, femeia are 3 copiii, dacă are acolo unghiile crescute asta nu înseamnă că este jegoasa şi nici nu e ceva rău în asta, contează ca e îngrijită fata, iar tu fugi de da la mâncare găinilor şi uitete în bârna ta nu a altuia.. E treaba ei ce face nu trebuie sa ţi pese ţie de ce face Antonia sau alte vedete, esti bună la criticat ţinute şi detaliile mici fizice dar la tine când te uiţi?? Coboară pe pământ şi oxigenează-ţi creierul ca miroase a încins ... 🙄🙄🙄D-aia nu ne mai rabdă Dumnezeu, nu ştim sa fim buni, ştim doar sa judecam sa criticam şi sa arătam cu degetu la lume, ca ăla e asa ca ăla e pe dincolo, ar trebui sa învăţăm sa nu ne mai pese de ce fac şi de ce zic alţii ca pana la urma nu mergem la zeama de varza la ei!"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp