Antonia îi duce dorul Mayei, fiica aflată în Italia. Din cauza coronavirusului nu se vor vedea curând

1 aprilie, 2020
6 antonia si maya 2 jpg jpeg

Antonia şi fiica sa sunt despărţite în această perioadă din cauza coronavirusului! Nu se vor vedea prea curând!

De ani de zile, Maya, fiica de 10 ani a cântăreţei, locuieşte alături de tatăi ei şi de familia acestuia în Italia. Ţara a fost greu încercată de coronavirus, iar călătoriile şi orice alte ieşiri sunt strict interzise. Oamenii sunt izolaţi la domiciliu după ce mii de oameni s-au stins din viaţă din cauza coornavirusului care a lovit întreaga planetă. 

Iată că Antonia îi duce dorul fiicei. Şi-a dori ca micuţa să îi fie aproape, dar acest lucru nu este posibil: „Antonia are încredere că fostul ei soţ şi părinţii lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani şi ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să îşi revadă şi fraţii (Dominic, 5 ani şi Akim Alexandru, 3 ani, din relaţia cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil şi ştie asta. Antonia şi Maya ţin legătura prin telefon şi reţele sociale”, au spus apropiaţii vedetei pentru Click. 

Cu siguranţă Antonia se gândeşte numai la binele fiicei sale şi ţin legătura prin intermediul telefonului sau prin video call. 

Maya a fost în România în luna februarie

După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Luna februarie i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}