Cătălin Botezatu are doi copii din relaţii diferite: "N-am ţinut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret"

15 iunie, 2020
7 catalin botezatu are 2 copii 6 jpg jpeg

Urcă pe podiumul de modă încă din adolescenţă, acum e creator de modă celebru în toată lumea, are un succes imens la nivel internaţional, dar timp pentru viaţa personală spre deloc. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu a mărturisit că are doi copii!

L-am văzut mereu în apariţiile televizate vorbind despre carieră, despre colecţiile sale de modă, despre reuşitele de la Paris, de la Milano, dar destul de puţin a amintit despre copiii săi, despre viaţa personală. Nu mulţi ştiu că designerul Cătălin Botezatu are doi copii, din două relaţii diferite. Chiar el a mărturisit. Acesta nu a ţinut ascuns acest aspect din viaţa sa, dar a preferat să fie discret. 

Cătălin Botezatu nu şi-a expus niciodată copiii, nu are niciun regret pentru că a procedat aşa. S-a îngrijit de ei: "Trebuie să înţelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au nişte caractere frumoase, altele mai puţin frumoase, indiferent de cum i-ai educat.  Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viaţă, apoi încep să aibă viaţa lor. Am doi, cu mame diferite. N-am ţinut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret şi nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine ştie, never say never. N-am schimbat scutece, dar aş schimba. Am în anturajul meu mulţi amici cu copii abia născuţi şi sunt funny, cu două trei bone pe lângă ", a mărturisit la un moment dat Cătălin Botezatu în emisiunea lui Mihai Morar, la Antena Stars. 

În 2018, celebrul creator povestea că fiul are 20 de ani, acum a împlinit deja 22: "Am aflat că sunt… tatăl unui băiat de… 20 de ani. Mă ocup de fiul meu din umbră şi mi-aş fi dorit să fi fost alături de el de la bun început, să contribui şi eu la educaţia sa. Din păcate, deocamdată, nu-mi pot asuma această responsabilitate şi nici nu mă pot lăuda că am făcut prea multe pentru el. De aceea, nu-mi permit să mă amestec în viaţa sa decât atunci când va fi momentul. Nu aş vrea să-i dau peste cap lumea pe care o ştie… fără mine. Viaţa va fi cea care va hotărî când şi cum ne vom spune adevărul.", spunea el pentru taifasuri.ro.

Despre al doilea copil, nu se ştie exact. Au apărut zvonuri că ar fi un copil dintr-o altă relaţie sau un copil adoptat. El a declarat că: "Îi trimit bani şi întotdeauna îmi fac timp să îl văd când trec prin acea zonă, pentru că este vorba de Asia", declara Cătălin Botezatu la Kanal D. 

5 catalin botezatu are 2 copii 1 jpg jpeg

Cum se menţine Cătălin Botezatu după operaţia de cancer. Are şi 5 stenturi la inimă: "Nu pot depune efort fizic"

Cătălin Botezatu a fost operat de cancer în Turcia şi are şi montate la inimă cinci stenturi. În această perioadă de izolare, creatorul de modă s-a odihnit. Încearcă să se menţină, după cum l-au sfătuit şi medicii. Cătălin Botezatu se simte bine după toate intervenţiile chirurgicale prin care a trecut în ultimii ani.

El a dezvăluit acum pentru Click! că medicii nu i-au pus nicio restricţie, dar nu poate face sport: "Nu, nu am restricţii, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricţii. Trăiesc o viaţă normală, mai puţin cea legată de sport; nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}