Cine este şi cum arată soţul Elenei Gheorghe. Cântăreaţa şi Cornel au o relaţie de 15 ani de zile

31 iulie, 2020
6 sotul elenei gheorghe 2 jpg jpeg

Elena Gheorghe apare tot timpul în lumina reflectoarelor, o ţară întreagă o ştie. Mulţi nu îi cunosc soţul, el fiind cel care stă în spatele camerelor, cel care o susţine necondiţionat!

Cântăreaţa are milioane de fani atât în România, cât şi peste hotare. Muzica ei este ascultată şi de străini, cu unele piese a reuşit să intre şi pe radiourile vecinilor noştri. Urcă des pe scenă, merge la concerte, la evenimente, dar unii fani nu ştiu cine o sprijină, cine e cel care o împinge de la spate, cine e bărbatul care o ajută indiferent de situaţie. Este vorba despre soţul ei. 

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii, un băieţel şi o fetiţă şi formează un cuplu de 15 ani de zile. Pe 30 iulie 2005, artista a început povestea de iubire cu cel care avea să îi devină soţ şase ani mai târziu. Logodna a avut loc pe 30 iulie 2011, aşadar acest număr a urmărit-o la toate evenimentele importante din viaţa sa. Familia ei nu a fost de acord cu relaţia lor, la început. Chiar ea a povestit: "Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăieşti «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură pe care n-o întâlneşti decât o singură dată în viaţă după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăţi, peste defecte, peste orice şi nu se stinge niciodată. În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta", a spus Elena Gheorghe acum ceva vreme. 

Bunica ei spera ca ea să se căsătorească cu un machedon: "Când l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervată. Când a aflat, de fapt. L-am ţinut secret cam 1 an jumătate. Nu ştiam cum să-i spun (...) Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenţi sau de ce şi-ar dori ea. (...) Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă. Cu timpul am mai vorbit despre el. Am trecut printr-o pierdere în familie, Cornel a fost lângă mine atunci. L-a cunoscut într-un moment în care era mai sensibilă. Nu era atât de vulcanică. Ea făcea cărţile în casă. Cornel o ducea acasă, o aducea. Se comporta ca şi când ar fi fost bunica lui. Conta foarte mult pentru ea. Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni".

2 sotul elenei gheorghe 4 jpg jpeg

Cornel Ene este parte din echipa muzicală a Elenei Gheorghe. Recent, cei doi au aniversat 15 ani de relaţie, iar artista a transmis un mesaj emoţionant: "30 iulie are 3 semnificaţii pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche şi m-am logodit.Aşa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viaţă, 15 ani de relaţie şi 9 ani de la logodnă. Soţul meu ar putea fi perfect... singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede iar mie îmi trebuie 2 veri că să-l ajung😂".

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg