Crina Abrudan se transformă în Pamela Anderson. Imagini de senzaţie. “Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alţii până la gât”

29 octombrie, 2021
5 crina abrudan jpg jpeg

Bunul obicei al personajelor istorice de a vizita emisiunea iUmor nu se opreşte nici în cea de-a şasea ediţie.  De această dată o prezenţă senzuală le va capta atenţia celor trei juraţi, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Indiciul pe care Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo l-au primit cu privire la invitatul special al ediţiei i-a dus în eroare pe care cei trei juraţi. „La ce te gândeşti când vezi binoclu şi mare?”, a fost nelămurirea Deliei. Prezenţa surprinzătoare a ediţiei este fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan, ce revine la Antena 1 în pielea actriţei Pamela Anderson. Mare fan al personajului, Cheloo a declarat: “Pamela Anderson sau visul meu împlinit... Pentru mine, apariţia Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate.” Textul pregătit a fost şi pe placul lui Şerban Copoţ care, surprins de replicile acide, a afirmat “Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alţii până la gât”. Cei de acasă vor putea vedea momentul mâine, de la 20:00, la Antena 1.

2 crina abrudan pamela anderson 2 jpg jpeg

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac se vor aşeza la masa juriului şi se vor lăsa surprinşi de cele mai neaşteptate numere de umor din toate colţurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă şi până la cele mai neobişnuite forme de a impresiona juraţii iUmor, concurenţii vin şi în acest sezon hotărâţi să obţină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitaţii speciali şi nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg