Cum arată actriţa Nataşa Raab la 67 de ani. Boala şi necazurile au schimbat-o: "Sunt lovită de soartă"

29 iulie, 2020
6 natasa raab coana chiva 1 jpg jpeg

O ţară întreagă o ştie pe Coana Chiva! Reclamele în care a jucat actriţa au avut mare succes! Ceea ce mulţi nu ştiu este viaţa dificilă pe care o duce Natasa Raab acum, la 67 de ani. Boala a transformat-o. 

A avut succes de tânără! Cariera Nataşei Raab în lumina reflectoarelor începe cu mulţi ani în urmă. Trăsăturile frumoase, silueta sa au fost perfecte pentru a fi model de succes alături de Zina Dumitrescu. Camerele au fost asupra sa, ochii publicului au privit-o şi pe scenă, căci ea s-a dedicat actoriei. O lume întreagă o cunoaşte acum pe Coana Chiva. Actriţa Nataşa Raab e cea care dă viaţa personajului, ea a acceptat să promoveze produse lactate. 

Din păcate, Nataşa Raab nu mai are energia de altădată. Boala a schimbat-o, dramele din ultima perioadă au făcut-o să sufere mult. Actriţa a împlinit 67 de ani pe 15 iulie. Nu a avut parte de o petrecere mare cu colegii sau prietenii, ea a sărbătorit acasă. Nataşa Raab a publicat mai multe fotografii în mediul online cu tortul şi florile primite la aniversarea sa. Se poate observa în poze cât de transformată e actriţa. Este foarte slăbită, nici zâmbetul parcă nu mai e acelaşi. 

În urmă cu doar cinci luni, actriţa făcea dezvăluiri neaşteptate pentru click.ro, spunea că îşi doreşte să moară: "Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit".

Dramele care au zguduit viaţa Nataşei Raab. Coana Chiva şi-a păstrat zâmbetul doar în reclame

Durere fără margini pentru actriţa Nataşa Raab! Actriţa şi-a pierdut în septembrie 2019 soţul. Medicul Val Guţul suferea de cancer, boală care a încercat-o şi pe actriţă. “Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani’’, a scris Nataşa pe Facebook.: “Vreau să mor”.

I-a fost prieten, umărul pe care s-a sprijinit întotdeauna, soţ pentru 38 de ani. Ba mai mult, în urmă cu 20 de ani, a ajutat-o pe marea actriţă să câştige o bătălie cu cancerul ovarian. „Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şansa să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab la Prima TV.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg