Cum arată acum primul soţ al lui Britney Spears, căsătorit cu vedeta timp de 55 de ore?

14 octombrie, 2020
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg

E clar c─â Britney Spears nu este bine psihic ┼či toat─â lumea ├«┼či face griji pentru ea.

Una dintre aceste persoane face parte din trecutul aproape uitat al fostei Prin┼úese Pop. Este vorba despre primul ei so┼ú, numitul Jason Allen Alexander, prieten din copil─ârie al divei ┼či tipul cu care aceasta s-a m─âritat ├«n 2004, la Las Vegas, o c─âsnicie anulat─â, ├«ns─â, dup─â 55 de ore. 

Ei bine, acest prim so┼ú al artistei, ajuns ┼či el la v├órsta de 38 de ani, precum Britney, este ├«nc─â implicat ├«n tot ceea ce ┼úine de vechea lui prieten─â, al─âtur├óndu-se chiar unui mar┼č Free Britney care a avut loc ├«n luna august, ├«n Los Angeles. Mi┼čcarea respectiv─â cere ca Spears s─â fie eliberat─â de sub tutela tat─âlui ei, de┼či este unanim cunoscut c─â vedeta nu-┼či poate purta singur─â de grij─â din cauza afec┼úiunilor psihice de care sufer─â. 

1 profimedia 0553817247 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 profimedia 0553817247 jpg jpeg
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg

Recunoscut de c─âtre protestatari, Jason a fost intervievat de c─âtre reporterii prezen┼úi la acea ac┼úiune ┼či a declarat c─â el ┼či Brit ├«nc─â mai ┼úin leg─âtura prin mesaje. 

"├Änc─â mai ┼úin la ea, asta e sigur. Mi-ar pl─âcea s─â mai fac parte din via┼úa ei ├«ntr-un fel sau altul, dar situa┼úia lui Britney nu ajut─â ├«n acest sens. Nu ne-am dat o ┼čans─â ├«nc─â de la ├«nceput. Dac─â mai exist─â sentimente, poate c─â ar trebui s─â vedem unde vor duce acestea. Dar asta depinde de ea", a declarat Jason.

S─â-n┼úelegem c─â acesta n-a reu┼čit s-o uite pe Britney nici dup─â 16 ani? ├Än ultimii ani, Jason, care s-a dedicat unei cariere ├«n lumea artelor mar┼úiale, a avut serioase probleme cu drogurile, fiind chiar ┼či arestat pentru conducere sub influen┼úa substan┼úelor stupefinate.

Pe de alt─â parte, ├«n via┼úa lui Britney exist─â un iubit, antrenorul de fitness Sam Asghari, de 26 de ani, care locuie┼čte cu aceasta la re┼čedin┼úa ei din Thousand Oaks, Los Angeles.

Foto: Profimedia