Cum arată mama Andreei Esca la 79 de ani. Ce momente emoţionante a trăit Lucia Esca

8 iunie, 2020
8 andreea esca si mama sa 5 jpg jpeg

Andreea Esca a trăit o bucurie imensă, mama sa a împlinit 79 de ani. Doamna Lucia Esca a povestit chiar de ziua sa un moment marcant din copilăria sa, de când vea doar 9 ani. 

Prezentatoarea de la Pro TV a făcut dezvăluiri despre povestea de viaţă a mamei sale. Lucia Esca a crescut de la vârsta de doar 9 ani fără tată. Bărbatul a fost luat de oamenii legii chiar din faţa copilei, din propria casă. Totul s-a întâmplat în perioada când comuniştii băgau la puşcărie oameni care erau împotriva regimului. Bunicul Andreei Esca se pare că a petrecut 15 ani în închisoare.  

"Astăzi mama face 79 de ani. Şi după ce am roit cu toţi pe lângă ea cu “la mulţi ani” a început să ne spună de ce anume îşi aminteşte mereu de ziua ei... Cum a venit de la şcoală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, şi a găsit în casă nişte bărbaţi străini, îmbrăcăţi în costume, care îl aşteptau pe tatăl ei, să “meargă cu ei”.... Era o atmosfera ciudată, nu înţelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adoră, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie( mama ei) îi spunea: “Lucica, ia cânta-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea ca ametitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea “unde se duce tată” a fost “merge să dea o declaraţie”. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai ştiut nimic despre el... ❤️🖤", a scris Andreea Esca în mediul online, acolo unde a şi publicat o poză recentă cu cea care i-a dat viaţă. 

Tatăl Andreei Esca a mărturisit că o bătea pe această, când era mai mică

Dumitru Esca a mărturisit acum ceva vreme că îşi mai altoia fiica când această îl supăra. Copilăria vedetei nu a fost deloc una uşoară: "Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine", a mărturisit Esca.

La rândul sau, Dumitru Esca a dezvăluit că îşi mai bătea fata: "Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele". Deşi mama Andreei Esca a încercat să intervină de mai multe ori între cei doi, tatăl Andreei Esca s-a ţinut in continuare de concepţia pe care o avea, privind educaţia fiicei sale. "Când el a ţipat la ea odată, că nu era cuminte, l-am întrebat de ce trebuie să o facă să-i fie frică de un bărbat... Iar el a trebuit să-mi explice mie că el nu e orice bărbat, ci că e tatăl ei. Atunci am înţeles şi eu", a mărturisit Lucia Esca.

3 parintii andreei esca jpg jpeg

Andreea Esca ar renunţa la jobul de prezentator de ştiri de la Pro TV? "Televiziunea e prima mea dragoste"

O vedem pe sticlă, la Pro TV, de ani de zile. Dar ar renunţa Andreea Esca la jobul de prezentator de ştiri? S-a gândit la asta şi a făcut declaraţii. Pe 1 decembrie 1995, când Pro TV începea să emită prin satelit în toată ţara, românii intrau în contact cu un nou tip de televiziune. Pro TV devenea astfel prima televiziune particulară din România care a reuşit această performanţă. Atunci am văzut-o şi pe Andreea Esca la pupitrul ştirilor. Avea părul mai închis la culoare şi purta un sacou vişiniu. Era foarte serioasă şi concentrată la ce urma să le transmită telespectatorilor.

Ani de zile au trecut de atunci, Andreea Esca a căpătat o experienţă uriaşă. Prezentatoarea de ştiri a dezvăluit dacă ar renunţa la postul de prezentator de la Pro TV: "La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: «Ştii care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona». Şi probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere.", a dezvăluit aceasta într-un interviu pentru evz.ro

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg