Cum arăta Mihai Morar în copilărie! Prezentatorul se emoţionează mereu când vine vorba de părinţii săi

4 iunie, 2020
2 mihai morar in copilarie jpg jpeg

Ne-am obşnuit să citim texte emoţionante scrise de Mihai Morar. Parcă el le dă cuvintelor alt sens! Iată că acum a arătat tuturor o imagine din copilărie. Se emoţionează când vine vorba şi despre părinţii săi!

În urmă cu câteva zile, Mihai Morar a decis să arate fanilor săi o imagine din copilărie. Avea câţiva ani şi stătea alături de mama sa. Aşa a fost pozat în urmă cu mulţi ani de zile, când habar nu avea cât de celebru o să devină, că o să îl cunoască o ţară întreagă. În dreptul postării a scris şi câteva cuvinte: “Până îs părinţii vii mai suntem încă copii.”

Despre copilăria sa, Mihai Morar nu a povestit prea multe la TV, dar, într-un interviu, el a mărturisit că a visat dintotdeauna să ajungă prezentator la radio, la TV niciodată. Prin clasa a-VI-a, prezentatorul scria editoriale politice şi le trimitea ziarelor centrale. Apărea mereu la poşta redacţiei. A avut parte şi de un ajutor la debutul în lumea media, prima persoană care a crezut în el şi l-a ajutat a fost Raluca Moianu, care după aproximativ un an l-a pus să facă matinalul de la Radio Contact.

Mihai Morar prezintă matinalul de la Radio Zu alături de Daniel Buzdugan de ani de zile. Acesta avea şi o emisiune la Antena Stars, dar, din cauza pandemiei, aceasta a fost înlocuită cu un alt format. Mihai Morar este foarte activ pe reţelele de socializare, pe Facebook şi pe Instagram postează foarte des, uneori chiar şi poezii. 

Mihai Morar, declaraţii emoţionante despre părinţii săi

Prezentatorul postează imagini cu părinţii săi în mediul online de fiecare dată când are ocazia. Îi îndrumă pe toţi să îşi respecte şi să îşi preţuiască părinţii. Şi tatăl şi mama sa vin des la Bucureşti, să îşi vadă nepoatele. Au mers toţi chiar şi în vacanţe. La un moment dat, Mihai Morar scria: "Să construieşti un oraş pe apă, într-un loc în care pare imposibil să construieşti un oraş, e curată nebunie. Aproape la fel de mare nebunie ca şi a zidi o familie în timpuri în care pare imposibil să zideşti o familie."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg