Cum se recuperează Marina Voica, la o săptămână de la operaţia făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!

31 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 30 at 18 10 55 png png

La mai bine de o săptămână de la operaţia pe inimă care i-a salvat viaţa, Marina Voica a detaliat experienţa-limită traversată la o vârstă riscantă pentru asemenea intervenţie. Vedeta locuieşte singură la Breaza.

Până de curând, Marina Voica se putea lăuda cu o energie absolut neaşteptată la cei 84 de ani ai săi. Într-un final, anii de muncă intensă, vârsta, nopţile pierdute la concerte şi-au spus cuvântul, iar inima a obosit. În urmă cu mai bine de o săptămână, artista a suferit o operaţie pe cord deschis, pentru o afecţiune care i-ar fi putut fi fatală. 

Întoarsă la casa sa din Breaza, unde îşi poartă singură de grijă, Marina Voica a detaliat experienţa operaţiei în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

screenshot 2021 05 30 at 18 14 13 png png
Marina Voica
stanga
dreapta
2 marina voica foto 2 jpg jpeg
3 marina voica foto 4 jpg jpeg
4 screenshot 2021 05 30 at 18 12 49 png png
5 screenshot 2021 05 30 at 18 13 39 png png

”După 7 zile am fost externată şi am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură. (…) La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, aşa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, şi am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operaţia nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai cureţe şi partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă”, a declarat artista, adăungând că avea probleme cu inima de mulţi ani, dar, data fiind energia sa, nimeni nu a bănuit.

De asemenea, cântăreaţa cu o viaţă de film a povestit că a slăbit foarte mult şi încă nu i-a revenit apetitul. În schimb, la lei 84 de ani, Marina Voica abia aşteaptă să poată conduce maşina din nou, semn că pofta de viaţă caracteristică îi revine încet, încet. 

Foto: Facebook