Dan Negru: "Negocierea financiară cu mine nu a durat niciodată mai mult de 10 minute. Nu banii au fost miza mea în televiziune"

17 februarie, 2022
8 negru9 jpg jpeg

Dan Negru are convingerea că a avut mult de suferit din cauza sumelor fabuloase pe care se presupune că le-ar câştiga. Prezentatorul spune că nu l-au interesat niciodată banii şi că negocierea cu cei de la Kanal D a durat 10 minute.

‘De ani de zile îmi doresc să ne facem publice salariile! Ţin minte că am prezentat într-un an festivalul Mamaia şi pe prima pagină era un titlu cum că aş lua 500 mii de dolari ca să-l prezint. La vremea aia nu valorau atâta toate hotelurile din Mamaia. Ha, ha. Nu înţeleg secretomania lefurilor unora dintre noi şi întrebarea „cât câştigă Negru”. Mi-a adus multe deservicii, pentru că adeseori oamenii mă judecau după sumele apărute în ziare. Şi adeseori preţurile care mi se făceau erau în funcţie de asta. Nu de puţine ori când trebuia să cumpărăm ceva eu nu apăream, se ocupa Codruţa, soţia mea, pentru că preţul pentru mine se tripla.

Pot să-ţi dezvălui un detaliu cu care mă mândresc: vreo 15 ani am avut acelaşi salariu de Revelioane. Eram lider detaşat an după an, apăruse între timp conceptul de „facem revelionul cu Negru”, dar leafa mea era nemodificată. Colegii mei îmi spuneau că sunt luat de prost, dar nu mă interesa asta. Mă bucuram de performanţe”, spune Dan Negru pentru Ciao.ro.

Prezentatorul recunoaşte că a aceeptat imediat oferta celor de la Kanal D.

“Şi încă ceva, şefii mei, de la oricare televiziune, pot confirma un fapt: negocierea financiară cu mine nu a durat niciodată mai mult de 10 minute. Nu banii au fost miza mea în televiziune. M-aş bucura să-mi intrebaţi şefii de la oricare TV, fie din România, fie din Moldova, ca să vă confirme că nu am negociat financiar niciodată mai mult de 10 minute. Dar am negociat pe formate TV şi pe apariţii uneori şi 10 săptămâni. Asta e proporţia: 10 minute la 10 săptămâni”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg