Dana Nălbaru, despre neîmplinirile la 40 de ani. ''Văd atâta suferinţă în jur, de aceea nu mai vreau să tac''

13 august, 2019
6 dana nalbaru drama 4 jpg jpg jpeg

Divorţuri, schimbări de carieră, infidelităţi, Dana Nălbaru vorbeşte despre suferinţele pe care oamenii încearcă să le îngroape atunci ajung la 40 de ani.

La maturitate, ne reanalizăm viaţa şi realizăm că adevaratele priorităţi sunt altele, aşa că încearcăm să reconstruim. Solista lansează un strigăt de ajutor într-un nou clip, denumit simbolic DRAMA. A doua piesă din campania Redescoperă iubirea, compusă şi interpretată de Dana Nălbaru, vine cu un mesaj mult mai puternic despre drama oamenilor însinguraţi şi nefericiţi fix în acea etapă a vieţii când se aşteptau să fie împliniţi pe toate planurile.

"Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur", mărturiseşte Dana.

2 dana nalbaru drama 1 jpg jpg jpeg

"Mulţi dintre noi creştem în credinţa că iubirea este facilă, asemeni unei adieri diafane de primăvară şi, apoi, descoperim că profunzimile acesteia au forţa de a scoate din lăuntrul nostru nu doar tot ce-i mai luminos, dar şi întunericul pe care speram să nu-l mai trăim vreodată, şi care apare, aidoma dramei certe a zilelor de toamnă. În tot acest proces, inconfortabil, de conştientizare, avem nevoie să ştim că celuilalt încă îi pasă, că nu a uitat nici zilele însorite şi calde de vară, că amintirile plăcute sunt păstrate la loc de cinste în inima care sperăm că bate, cu înverşunare, şi pentru noi. Dar, ce-mi place şi mai tare la piesa Danei Nălbaru, este accentul pus pe memoria corpului; în iubire, ca şi în luptă, mintea îşi croieşte realitatea după bunu-i plac, dar trupul nostru păstrează înmagazinate, mereu vii, frânturi din adevărul care ne poate ajuta să ajungem, din nou, în interiorul sufletului nostru şi al omului despre care spunem cândva că... fără acesta nu am putea trăi." declară Gaspar Gyorgy, psihoterapeut relaţional.Recente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}