Dana Rogoz arată senzaţional dezbrăcată. Unde îşi petrece actriţa vacanţa

8 august, 2019
7 dana8 jpg jpeg

Are 33 de ani, dar corpul unei adolescente. Dana Rogoz ar putea trece oricând proba costumului de baie. Actriţa are un corp bine tonifiat, abdomenul lucrat, iar celulita nu îi încurcă planurile. Rogoz a dat însă litoralul pe piscina din curte, acolo unde s-a şi arătat în toată splendoarea.

"Mai întâi a plecat Laura în Bali. Apoi a plecat brusc şi Adela. Nu am mai rezistat de ciudă, aşa că prima oară l-am pus pe Radu să umfle o mini-piscină pentru terasa casei. Apoi ne-am schimbat cu toţii în costume de baie şi am început să defilăm aşa prin casă, ca nebunii, prefăcându-ne că suntem şi noi în Asia. Asta se întâmpla când zilele de concediu s-au epuizat la începutul verii, când nu exista speranţă de altele, iar copilul e în vacanţă cu grădiniţa’’, scrie Dana pe Facebook.

2 dana2 jpg jpeg

Actriţa a ratat litoralul în acest sezon, dar se pregăteşte pentru Sarajevo. "Vara aceasta am făcut plajă mai mult pe terasa casei, căci nu am avut timp de ieşiri la mare. Am fost plecaţi două săptămâni în America, dar acolo era destul de frig pentru plajă, aşa că dacă am apucat să stăm trei ore cumulat în toata vacanţa. În curând urmează să plecăm la Sarajevo pentru premiera internaţională a filmului, nu am mai părăsit Bucureştiul, ci am încercat să aducem atmosfera de vacanţă la noi acasă, pe cât mai mult posibil.

Piscina gonflabila, prosoapele de plaja, pălăriile de paie, loţiunile de protecţie solară, jucariile de apă ale lui Vlad – toate sunt elemente care îmi dau o stare de bine atunci când le zăresc pe terasa casei mele. Mai aducem câte un pepene rosu de la piaţă şi suntem cei mai fericiţi!'', mai spune ea.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate