Dana Rogoz, atac la fanele Andreei Bălan: „Când ştii că era să moară la naştere, te interesează dacă alăptează?“

27 martie, 2019
1 dana rogoz andreea balan jpg jpeg

Andreea Bălan a avut o lună de coşmar, după ce a născut prin cezariană, a suferit un stop cardio-respirator şi apoi au apărut şi alte complicaţii, însă în prezent artista se simte mai bine şi şi-a asigurat fanii că este în afara oricărui pericol.

Însă, există şi persoane care o atacă pe vedetă sau care pun întrebări care nu îşi au rostul. Acest lucru l-a văzut şi Dana Rogoz, cea care a intrat să se uite pe profilul de Instagram al Andreei Bălan şi a rămas uimită de comentariile găsite acolo.

Iată mai jos mesajul Danei Rogoz:

„Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan şi am citit o parte din comentarii. Aşa am descoperit că există mai multe femei care vor să ştie dacă Andreea alăptează. Sunt, desigur, îngrijorate. Ele ştiu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viaţă, atât pentru nou-născut, cât şi pentru mamă. Doar că aceste femei par să omită esenţialul: starea de sănătate a Andreei. Când ştii că femeia era să moară la naştere, când ştii că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operaţii importante şi că a stat săracă mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înţeleg unde e limita! Chiar nu îşi dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?

La insistenţele lor, Andreea ajunge să se şi scuze, explicându-le că „a pierdut laptele de la supărare” şi că, oricum, ia multe medicamente în această perioadă… „Să ştii că există antibiotice şi pentru perioadă alăptării” intervine o binevoitoare mamă, care le-ar sugera medicilor Andreei ce antiobiotice să ia, să nu cumva să afecteze alăptarea. Căci alăptarea e mai importantă şi decât viaţa Andreei. „Off, îmi pare rău că nu alaptezi” îi spune o altă mamă. Nu mai bine ar fi fost un „Îmi pare bine că ai trecut peste acest moment greu al vieţii tale. Suntem aici să te susţinem.” ?!?

Sănătate multă, Andreea! Să fii puternică, cum te ştiu, şi să te întorci cât de curând acasă, la fetiţe şi soţ“