Dana Rogoz şi cei doi copii ai ei au COVID-19. Care este starea lor de sănătate: ”.... Febră mare....”

17 februarie, 2022
1 dana rogoz si copiii png png

Inevitabilul s-a produs. Deşi o mamă extrem de grijulie, care s-a ferit cât a putut în pandemie, Dana Rogoz a făcut anunţul trist: ea şi copiii s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Până la ora actuală, soţul Danei nu prezintă simptome specifice bolii. Actriţa a anunţat pe pagina sa de socializare că ea, Lia şi Vlad sunt pozitivi. Şi nu în sensul bun.

Valul 5 pandemic a lovit multe vedete, iar tulpina Omicron chiar nu a făcut vreo diferenţă între vaccinaţi şi nevaccinaţi.

Actriţa a dezvăluit că acum se află în izolare, dar şi că fiica ei, Lia, este singura care are simptome clare, ba mai mult, înainte de a afla rezultatul testelor PCR, micuţa a avut febră mare. În ceea ce o priveşte pe ea, Dana Rogoz spune că se simte doar puţin ameţită şi obosită.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad şi cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marţi seara de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă şi nu am mai fost foarte atentă la cum ma simt. Simt o ameţeală, o oboseală şi cam atât”, a povestit ea.

Dana Rogoz a mai dezvăluit şi o altă problemă cu care se confruntă şi care i-a dat peste cap planurile pe care le avea pentru ziua de de 17 februarie. Este vorba mai exact despre aniversarea zilei de naştere a soţului ei, regizorul Radu Dragomir.

„Dar acum mai am o mică problemă: azi e ziua lui Radu, asă că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort şi lumânări livrate la poartă. Pe curând!”

Asta da, schimbare de planuri. Mai mult ca sigur vor sărbători cu şi mai mare drag atunci când vor scăpa de boala care a dat peste cap o lume întreagă, de doi ani de zile.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg