Dieta Andreei Bănică. Cântăreaţa de 42 ani a dezvăluit ce mănâncă şi câte kilograme are

16 iulie, 2020
7 dieta andreei banica 4 jpg jpeg

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Este soţie, este mamă, are un program destul de încărcat, dar niciodată nu uită să îşi facă timp şi pentru ea. La 42 de ani, artista are o siluetă de invidiat! Are mare grijă la alimentaţie, dar face şi sport!

Este în lumina reflectoarelor de zeci de ani aşa că Andreea Bănică a vrut să arate mereu perfect, să aibă un corp de invidiat. Tocmai de aceea, artista a ţinut de-a lungul anilor diferite diete, printre care şi cea 16/8. Nu o mai urmează acum, dar mai apelează la aceasta atunci când e nevoie: „În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram. 

Tot acolo, celebra artista a menţionat că acum are un stil de viaţă sănătos. În regimul ei alimentar sunt numeroase legume şi fructe bogate în vitamine. Rar mai consumă dulciuri: „De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”. Andreea Bănică are şi un secret: face sport. Din păcate, ea nu poate dezvălui tipurile de exrciţii pe care le face, acestea sunt create special pentru corpul său:  „Draga mea, în primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte.", i-a răspuns ea unei fane în mediul online.

Totodată, artista a dezvăluit şi cât cântăreşte: „Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”.

1 dieta andreei banica 6 jpg jpeg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, o iubire de 26 de ani

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt împreună de liceu. Au depăşit împreună multe obstacole, iar astăzi au familia pe care şi-au construit-o pas cu pas. Solista recunoaşte că şi-a dorit de mică de să aibă parte de dragostea unui singur bărbat.

“Nu ne putem alege famila în care ne naştem, dar putem să ne imaginam cum am vrea să fie cea pe care o construim. Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie şi ultima şi să clădim împreună ceva frumos. Suntem împreună de 26 de ani, iar de 11, respectiv de trei ani şi jumătate, am devenit mai bogaţi decât mi-aş fi imaginat vreodată, pentru că am primi doi ingerasi care dau sens vieţii noastre.  Ei sunt totul pentru mine: puterea mea, oxigenul meu, inima mea’’, mărturiseşte Andreea Bănică.

2 dieta andreei banica 5 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg