E oficial! Jennifer Lawrence s-a logodit! Actriţa a împărtăşit deja vestea cea mare cu apropiaţii ei

6 februarie, 2019
1 gettyimages 927298050 jpg jpeg

Zvonul că frumoasa actriţă şi Cooke Maroney (33) plănuiesc să-şi petreacă tot restul vieţii împreună a început să apară în momentul cei doi amorezi au fost zăriţi luând recent cina împreună, iar ea având un diamant imens pe inelar. Iar acum zvonul a fost confirmat!

Reprezentantul lui Jennifer le-a confirmat celor de la PageSix că cei doi iubiţi s-au logodit şi că actriţa a dezvăluit deja vestea cea bună apropiaţilor ei.

“Ea avea pe deget un diamant imens! Ei păreau că sărbătoresc ceva, iar cei din jur cu siguranţă că au simţit acest lucru. Inelul ei era foarte vizibil. Ei doi stăteau împreună într-un colţ. Ea purta o rochie neagră cu buline albe şi arăta foarte bine!”, a dezvăluit un martor al cinei romantice dintre cei doi.

Cuplul discret a mai fost zărit luând masa împreună la Elio, în LA, în timpul weekendului şi, la fel, atmosfera era cât se poate de intimă şi de plăcută între cei doi.

image

Tot PageSix a fost publicaţia online care a publicat ştirea că Lawrence a început o relaţie amoroasă încă din luna iunie cu cel care se ocupă de o galerie de artă şi că cei doi actuali logodnici s-au cunoscut printr-o prietenă comună, Laura Simpson.  

Starul hollywoodian de 28 de ani are un trecut amoros destul de bogat, cea mai recentă idilă serioasă în care a fost implicată fiind cea cu Darren Aronofsky (2016-2017). Actriţa s-a mai iubit şi cu Chris Martin, liderul trupei Coldplay şi fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow, între 2014-2015, iar, înainte de asta, a fost partenera lui Nichaolas Haoult (2010-2014). De asemenea, se zvoneşte că Jen a mai format un cuplu şi cu Rob Kardashian în 2018.   Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg