E sinceră! Adelina Pestriţu a dezvăluit câte operaţii estetice are

28 aprilie, 2020
5 adelina pestritu 33 de ani jpg jpeg

Adelina Pestriţu are milioane de fani în mediul online, a strâns treptat o comunitate de care e tare mândră. În faţa lor e mereu sinceră! Le-a vorbit chiar şi despre operaţiile estetice!

În anii trecuţi o vedeam pe Adelina Pestriţu în fiecare seară la TV, la Kanal D. A trecut rapid timpul, iar acum îi urmărim activitatea zilnic, în mediul online. Acolo este foarte activă. Nu trece zi fără să posteze în feed cel puţin o poză sau să încarce mai multe Instastory. Pe Instagram are peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani. 

Chiar dacă este în izolare de aproximativ două luni de zile, vedeta continuă să îi ţină pe ai ei followers la curent cu tot ce face. Tocmai de aceea, recent, a decis ca aceştia să îi adreseze întrebări, iar ea le va răspunde negreşit. Au fost curioşi să afle rutina ei de înfrumuseţare, să vadă dressingul ei...dar şi aspecte neaşteptate. 

"Ce operaţii estetice ai?", este întrebarea pe care i-a adresat-o una dintre fane. Ştim cu toţii că multe celebrităţi atât de la noi, cât şi din afară apelează la ajutorul medicului estetician. Credeţi că Adelina a evitat răsunsul? Ei bine nu. Ea a fost sinceră şi a spus:

"Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară Şi un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii.", a clarificat ea. 

1 adelina pestritu operatii estetice 1 jpg jpeg

Adelina Pestriţu ne-a dezvăluit şi ce va face când va ieşi din izolare

La începutul lunii aprilie, Adelina Pestriţu ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Iată ce va face când vom ieşi din izolare. Abia aşteaptă momentul!

"Voi merge să-mi strâng familia în braţe! Mor de dorul lor. Acelaşi plan îl am şi cu prietenii mei apropiaţi. După aceea, probabil o să mă mut într-un salon de înfrumuseţare să revin la forma de dinaintea izolării de aproape cinci săptămâni, în cazul nostru. Mi-e dor de nişte unghii aranjate, totuşi, de un profesionist şi de mâinile prietenului meu Adrian Perjovschi prin par. Mi-e dor de mine şi de viaţă pe care o aveam înainte."

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg