Ellie White a filmat pentru noul videoclip în Grecia

2 iulie, 2021
1 elle jpg jpeg

Ellie White a profitat din plin de vacan┼úa cu familia ├«n Grecia, dar a ┼či filmat un videoclip pentru "Ho┼ú de dragoste", noul ei single.

Film─ârile au durat dou─â zile ┼či s-au petrecut ├«n Kavala ┼či Hakidiki. Elena a schimbat dou─â ┼úinute. Dac─â  totul a mers bine ├«n prima zi de filmare, ├«n cea de-a doua echipa a fost deranjat─â de v├óntul care b─âtea foarte tare.

"A fost primul clip filmat ┼či produs exclusiv de noi. Echipa a avut patru oameni ┼či film─ârile s-au ├«ntins pe dou─â zile. Am vrut s─â facem ceva cool, a┼ča cum ┼či-a dorit Ellie. Am lucrat noi doi, iar montajul a fost realizat de Pixel Battalion. Piesa este compus─â de de Ellie, linie muzical─â ┼či text, iar produc┼úia a fost realizat─â de Maze ┼či Adrian Saguna ", poveste┼čte Doru Tinca, partenerul vedetei.

"Nicic├ónd oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea ├«n toate formele ei, fie ├«n form─â scris─â, pictat─â sau c├óntat─â. Iubirea este singura constant─â ├«n aceast─â via┼ú─â, lucrul la care aspir─âm non stop de-a lungul existen┼úei noastre, singura emo┼úie care ne poate face s─â sim┼úim c─â plutim pe cele mai ├«nalte culmi sau c─â ne afund─âm ├«n cele mai ad├ónci pe┼čteri. Iubirea poate ├«ncepe de la o singur─â privire, o singur─â atingere, un singur cuv├ónt, ┼či ne poate r─âscoli ├«ntreaga via┼ú─â. Dragostea este un subiect inepuizabil de inspira┼úie, iar "Ho┼ú de dragoste" este o pies─â care are ca ┼či surs─â de inspira┼úie iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper ca prin aceast─â pies─â s─â v─â trec prin emo┼úiile primei priviri, primei atingeri ┼či a emo┼úiilor care vin val-v├órtej ├«n suflet. S─â v─â aminti┼úi cu drag de o iubire care v-a f─âcut s─â v─â sim┼úi┼úi a┼ča. Enjoy the music!", a completat solista.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg