Ellie White a filmat pentru noul videoclip în Grecia

2 iulie, 2021
1 elle jpg jpeg

Ellie White a profitat din plin de vacanţa cu familia în Grecia, dar a şi filmat un videoclip pentru "Hoţ de dragoste", noul ei single.

Filmările au durat două zile şi s-au petrecut în Kavala şi Hakidiki. Elena a schimbat două ţinute. Dacă  totul a mers bine în prima zi de filmare, în cea de-a doua echipa a fost deranjată de vântul care bătea foarte tare.

"A fost primul clip filmat şi produs exclusiv de noi. Echipa a avut patru oameni şi filmările s-au întins pe două zile. Am vrut să facem ceva cool, aşa cum şi-a dorit Ellie. Am lucrat noi doi, iar montajul a fost realizat de Pixel Battalion. Piesa este compusă de de Ellie, linie muzicală şi text, iar producţia a fost realizată de Maze şi Adrian Saguna ", povesteşte Doru Tinca, partenerul vedetei.

"Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viaţă, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenţei noastre, singura emoţie care ne poate face să simţim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peşteri. Iubirea poate începe de la o singură privire, o singură atingere, un singur cuvânt, şi ne poate răscoli întreaga viaţă. Dragostea este un subiect inepuizabil de inspiraţie, iar "Hoţ de dragoste" este o piesă care are ca şi sursă de inspiraţie iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper ca prin această piesă să vă trec prin emoţiile primei priviri, primei atingeri şi a emoţiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiţi cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simţiţi aşa. Enjoy the music!", a completat solista.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg