Ellie White a filmat pentru noul videoclip în Grecia

2 iulie, 2021
1 elle jpg jpeg

Ellie White a profitat din plin de vacanţa cu familia în Grecia, dar a şi filmat un videoclip pentru "Hoţ de dragoste", noul ei single.

Filmările au durat două zile şi s-au petrecut în Kavala şi Hakidiki. Elena a schimbat două ţinute. Dacă  totul a mers bine în prima zi de filmare, în cea de-a doua echipa a fost deranjată de vântul care bătea foarte tare.

"A fost primul clip filmat şi produs exclusiv de noi. Echipa a avut patru oameni şi filmările s-au întins pe două zile. Am vrut să facem ceva cool, aşa cum şi-a dorit Ellie. Am lucrat noi doi, iar montajul a fost realizat de Pixel Battalion. Piesa este compusă de de Ellie, linie muzicală şi text, iar producţia a fost realizată de Maze şi Adrian Saguna ", povesteşte Doru Tinca, partenerul vedetei.

"Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viaţă, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenţei noastre, singura emoţie care ne poate face să simţim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peşteri. Iubirea poate începe de la o singură privire, o singură atingere, un singur cuvânt, şi ne poate răscoli întreaga viaţă. Dragostea este un subiect inepuizabil de inspiraţie, iar "Hoţ de dragoste" este o piesă care are ca şi sursă de inspiraţie iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper ca prin această piesă să vă trec prin emoţiile primei priviri, primei atingeri şi a emoţiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiţi cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simţiţi aşa. Enjoy the music!", a completat solista.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg