Emily Ratajkowski marchează primul an din viaţa fiului ei cu un set de fotografii nud. Fanii săi au rămas fără cuvinte

10 martie, 2022
1 emily ratajkowski jpg jpeg

Emily Ratajkowski s-a gândit să facă sărbătoarea mai altfel. Fiul său va avea amintiri interesante legate de prima sa aniversare.

Căci mama sa a marcat momentul postând pe contul său de socializare fotografii nud cu ea, goală şi însărcinată.

Modelul şi autoarea în vârstă de 30 de ani a scris şi mesajul pentru fiul său: ”La mulţi ani, Sly”. Îşi urează şi sieşi mulţi ani fericiţi şi, mai ales, tuturor femeilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. În fotografii o vedem pe Emily însărcinată, goală, în cadă, la duş şi apoi o imagine cu micuţul, care este un băieţel adorabil, blond cu ochii albaştri.

stanga
dreapta
2 emily ratajkowski 2 jpg jpeg
3 emily ratajkowski 7 jpg jpeg
4 emily ratajkowski 6 jpg jpeg
5 emily ratajkowski 5 jpg jpeg
1 emily ratajkowski jpg jpeg
7 emily ratajkowski 3 jpg jpeg
8 emily ratajkowski 4 jpg jpeg
9 emily ratajkowski 2 jpg jpeg
10 emily ratajkowski 1 jpg jpeg

Numele complet al fiului său este Sylvester Apollo Bear. Ideea mesajul este mai mult de a celebra feminitatea şi maternitatea, în felul său caracteristic. Căci Ratajkowski nu s-a ferit niciodată de nuditate, iar faptul că micuţul s-a născut de Ziua Femeii poate că a stârnit în ea acest impuls.

Căci imaginile sunt expresive şi mulţi admiratori au felicitat-o pentru faptul că emană maternitate mirifică prin toţi porii.

Sly este primul şi unicul copil al lui Emily şi al soţului său, Sebastian Bear-McClard. Ei s-au căsătorit în februarie 2018. În toamna anului trecut, Ratajkowski l-a acuzat pe artistul Robin Thicke de agresiune sexuală, în timp ce au filmat videoclipul piesei “Blurred Lines”, care a fost un adevărat succes muzical. Supermodelul a detaliat în cartea pe care a scris-o, ”My body”, că solistul a avut un comportament neadecvat. Emily Ratajkowski a scris că Robin Thicke a apucat-o de sâni: ”M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la el.”, a explicat în carte evenimentul nefericit.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg