EXCLUSIV Claudia Pătrăşcanu, despre o posibilă relaţie cu alt bărbat: "Încă mai cred în iubire, pentru că asta a lăsat Dumnezeu pe pământ, dar nu e momentul acum"

26 decembrie, 2020
4 claudia patrascanu jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu e în divorţ de Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei. Vedeta spune pentru OK! Magazine că se concentrează pe creşterea copiilor, nu e pregătit pentru o altă relaţie sentimentală. 

Toată lumea are nevoie de dragoste. Crezi că o să mai poţi iubi din nou?

Nu mă gândesc la asta, încă sunt căsătorită, încă sunt doamna Bădălău. Glumesc. Când vii după o asemenea furtună, vrei să te linişteşti, vrei să fii vindecată, cu sufletul deschis, pregătită, iar eu nu mă simt pregătită de o nouă relaţie. Pot spune că o persoană cu un caracter ca al lui Gabi nu m-a meritat niciodată şi nu mă merită. Sunt prea bună, prea umană pentru el. Asta nu înseamnă că voi rămâne singură toată viaţa, nici că mi-am pierdut încrederea în bărbaţi, pentru că nu sunt toţi la fel. Încă mai cred în iubire, pentru că asta a lăsat Dumnezeu pe pământ, dar nu e momentul acum pentru o nouă relaţie.

Cu ce te-a făcut mai puternică acest an şi ce simţi că e mai vulnerabil la tine după aceste experienţe?

Sunt puternică, dar nu pot scăpa de sensibilitate. Sunt prea sensibilă, îmi doresc prea mult adevărul şi uneori nu e aşa o calitate chestia asta, că poţi fi rănit mult mai uşor. Eu pun la suflet toate lucrurile care mi se întâmplă şi am suferit din pricina asta. Vreau să găsim o soluţie să fim bine pentru copii, îmi doresc să se termine într-un fel sau altul. Nu-mi doresc să mai fiu cu el, nu mai văd un viitor împreună, pentru că merit să fiu iubită, apreciată, respectată şi fericită.

Spuneai că şi cei doi copii ai tăi, Nico şi Gabriel, îţi dau puterea să mergi mai departe şi să lupţi. Cum percep ei situaţia actuală dintre tine şi tatăl lor?

Încerc să evit ca ei să simtă tensiunile dintre noi. Nicholas e mic, are trei ani jumate, iar Gabriel are şase. Amândoi s-au acomodat foarte bine aici, casa lor e acum aici, merg la grădiniţă la Agigea, ei nu percep acest război şi nici nu trebuie.

2 claudia patrascanu si copiii ei 2 jpg jpeg

Dar nu întreabă unde e tati?

Gabriel e mai mare, dar nu pune întrebări. E atât de inteligent şi cu mult bun simţ. El a luat chestia asta de la mine, nu e băgăcios. Eu încerc să discut cu ei, ştiu că trebuie să vină tatăl lor să îi ia la două weekenduri, mă şi întreabă cât stau plecaţi, s-au obişnuit cumva. Le-am explicat că mami şi tati s-au separat, dar că îi iubesc la fel de mult în continuare. La început, Gabriel m-a întrebat de ce nu mai locuim în casa în care s-au născut şi fiind prea mici, le-am zis că tati renovează casa, deoarece era prea brusc totul. Iar când a mers în vizită la el mi-a zis că nu a renovat nimic, casa e identică. Dar nu vreau să-i cresc în minciună, le voi spune adevărul la momentul potrivit. Eu detest minciuna şi i-am spus şi lui Gabi că accept adevărul, indiferent cât ar fi de dureros. Chiar şi atunci când eram împreună şi şi-a făcut o relaţie bazată pe iubire, căci era îndrăgostit de altă femeie, preferam să vină ca un bărbat asumat şi să-mi spună. Dar a preferat să mă mintă în faţă, eu ştiind adevărul adevărat.



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg