Fiul Simonei Gherghe împlineşte 11 luni! Prezentatoarea a arătat imagini adorabile cu Vlad Ioan

9 aprilie, 2020
1 simona gherghe botez 2 jpg jpeg

Simona Gherghe este în izolare alături de întreaga ei familie. Ziua de 9 aprilie are mare însemnătate pentru ea, fiul ei Vlad Ioan a împlinit 11 luni şi cu această ocazie vedeta a arătat imagini adorabile cu micuţul. 

Multe luni de zile, Simona Gherghe l-a ţinut ascuns pe fiul său. Ba îl fotografia de la spate, ba îi poza o mânuţă, dar nu l-a arătat complet până la botez. În luna ianuarie a acestui an, Vlad Ioan a fost creştinat. A fost un eveniment restrâns la care au participat prietenii, membrii familiei şi câţiva apropiaţi. 

Atunci, Simona Gherghe l-a arătat pe micuţul Vlad. Piele deschisă la culoare, păr blond şi ochi albaştri, superbi! Iată că micuţul împlineşte 11 luni, iar fosta prezentatoare a publicat noi fotografii. Băieţelul a crescut şi atrage atenţia oricui cu aşa trăsături frumoase.

"Prâslea cel cu ochii albaştri face, azi, 11 luni! ❤️❤️❤️👶 #vladioan #VIS #blueeyes #nofilter #mamadedoi #simonagherghe". Priviţi imaginile în galeria foto. 

Ce o sperie pe Simona Gherghe pe timpul pandemiei

“Singurul lucru care mă sperie în toată povestea asta e că nu ştim când se va termina. Dar ce ştiu cu siguranţă e că vom ieşi cu toţii schimbaţi. Vom învăţa să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem.

Să ne bucurăm de fiecare ieşire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanţă. Să fim uniţi, să ne uităm unii în ochii celorlalţi şi mai puţin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generaţiei noastre. Sănătate, putere şi solidaritate! #covid19 #solidaritate #stămacasă”, mărturiseşte Simona pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}