Florin Piersic, la ceas aniversar. Marele actor împlineşte 86 de ani departe de ţară

27 ianuarie, 2022
1 florin piersic png png

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiţi actori români. Şi ne bucură enorm faptul că îi suntem contemporani şi că îl vedem performând şi la această vârstă.

Actorul s-a îmbarcat acum cinci zile, împreună cu Meedea Marinescu, şi au plecat în Germania, unde vor juca pentru românii stabiliţi acolo, la Dusseldorf si Frankfurt.

4 florin si medeea jpg jpeg

Din cauza restricţiilor pandemice, spectacolele se ţin cu maxim 250 de persoane, de aici şi nemulţumirea multora, care nu au mai prins bilet pentru a-l vedea pe maestru pe scenă.

Florin Piersic trăieşte frumos, calm şi liniştit, jucând ori de câte ori a fost posibil, în pandemie. Fără teamă şi cu credinţă în suflet, valori care l-au ghidat toată viaţa.

5 florin si medeea1 jpg jpeg

Colega sa de piesă i-a scris un emoţionant mesaj cu ocazia zilei sale de naştere: ”E ziua lui! Sunt norocoasă sa-i fiu alaturi pe scena, sa-i ascult amintirile si gandurile despre teatrul pe care l-a slujit intreaga viata, intamplari si intalniri cu personaje nu doar din piese, dar si din viata reala, altfel decat cele stiute din scoala de teatru, ca am inteles ca amintirile si speranta ne pot ajuta sa supravietuim in vremuri grele, sa invat ca e minunat sa te daruiesti plublicului si sa fii rasplătit cu iubire! La Multi Ani, dragul meu Florin Piersic!”, a notat Medeea Marinescu pe Facebook.

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă memoria sa are unele cotloane ascunse, despre care publicul larg nu ştie nimic. Pe o parte dintre acestea le-a dezvăluit în emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1, ”Legendele”. Dincolo de colaborarea profesională, între cei doi este şi o mare prietenie.

Marele actor a recunoscut în emisiunea acestuia că îi este frică de moarte, glumind că şi-ar dori să mai poată trăi încă 50 de ani.

În acelaşi timp, a mărturisit că înfricoşătorul concept al morţii i-a devenit cunoscut încă din copilărie. Familia maestrului a fost lovită de o dramă cumplită, atunci când sora lui a murit înecată, încercând să salveze pe cineva.

6 dan negru si florin piersic jpg jpeg

Şi Dan Negru i-a urat lui Florin Piersic la mulţi ani minunaţi, pe pagina sa de Facebook. Postarea a primit, de îndată, mii de aprecieri şi comentarii: ”Prietenul meu face azi 68 de ani. "Puştiule, dacă viaţa e de-a-ndoaselea hai să punem şi anii aşa.." mi-a spus zilele astea. 

68 vs 86

Acu' câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat  : "Atunci când eu eram Mărgelatu' , aici era nisip şi măgăoaiele astea de clădiri nu existau?"

Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! 😀

Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne ...

Măsura omului e omenia.

Florin,mulţam pentru lecţiile de omenie din anii ăştia mulţi!”, a scris Dan Negru.

Îi urăm şi noi maestrului la mulţi ani sănătoşi!Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg