Florin Piersic, la ceas aniversar. Marele actor împlineşte 86 de ani departe de ţară

27 ianuarie, 2022
1 florin piersic png png

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiţi actori români. Şi ne bucură enorm faptul că îi suntem contemporani şi că îl vedem performând şi la această vârstă.

Actorul s-a îmbarcat acum cinci zile, împreună cu Meedea Marinescu, şi au plecat în Germania, unde vor juca pentru românii stabiliţi acolo, la Dusseldorf si Frankfurt.

4 florin si medeea jpg jpeg

Din cauza restricţiilor pandemice, spectacolele se ţin cu maxim 250 de persoane, de aici şi nemulţumirea multora, care nu au mai prins bilet pentru a-l vedea pe maestru pe scenă.

stanga
dreapta
2 florin piersic png png
3 florin piersic 1 jpg jpeg
4 florin si medeea jpg jpeg
5 florin si medeea1 jpg jpeg
6 dan negru si florin piersic jpg jpeg

Florin Piersic trăieşte frumos, calm şi liniştit, jucând ori de câte ori a fost posibil, în pandemie. Fără teamă şi cu credinţă în suflet, valori care l-au ghidat toată viaţa.

5 florin si medeea1 jpg jpeg

Colega sa de piesă i-a scris un emoţionant mesaj cu ocazia zilei sale de naştere: ”E ziua lui! Sunt norocoasă sa-i fiu alaturi pe scena, sa-i ascult amintirile si gandurile despre teatrul pe care l-a slujit intreaga viata, intamplari si intalniri cu personaje nu doar din piese, dar si din viata reala, altfel decat cele stiute din scoala de teatru, ca am inteles ca amintirile si speranta ne pot ajuta sa supravietuim in vremuri grele, sa invat ca e minunat sa te daruiesti plublicului si sa fii rasplătit cu iubire! La Multi Ani, dragul meu Florin Piersic!”, a notat Medeea Marinescu pe Facebook.

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă memoria sa are unele cotloane ascunse, despre care publicul larg nu ştie nimic. Pe o parte dintre acestea le-a dezvăluit în emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1, ”Legendele”. Dincolo de colaborarea profesională, între cei doi este şi o mare prietenie.

Marele actor a recunoscut în emisiunea acestuia că îi este frică de moarte, glumind că şi-ar dori să mai poată trăi încă 50 de ani.

În acelaşi timp, a mărturisit că înfricoşătorul concept al morţii i-a devenit cunoscut încă din copilărie. Familia maestrului a fost lovită de o dramă cumplită, atunci când sora lui a murit înecată, încercând să salveze pe cineva.

6 dan negru si florin piersic jpg jpeg

Şi Dan Negru i-a urat lui Florin Piersic la mulţi ani minunaţi, pe pagina sa de Facebook. Postarea a primit, de îndată, mii de aprecieri şi comentarii: ”Prietenul meu face azi 68 de ani. "Puştiule, dacă viaţa e de-a-ndoaselea hai să punem şi anii aşa.." mi-a spus zilele astea. 

68 vs 86

Acu' câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat  : "Atunci când eu eram Mărgelatu' , aici era nisip şi măgăoaiele astea de clădiri nu existau?"

Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! 😀

Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne ...

Măsura omului e omenia.

Florin,mulţam pentru lecţiile de omenie din anii ăştia mulţi!”, a scris Dan Negru.

Îi urăm şi noi maestrului la mulţi ani sănătoşi!Recente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg