FOTO Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret. Uite ce detalii o dau de gol!

23 august, 2021
1 magda palimariu nunta in secret 2021 9 jpg jpeg

Vedeta Pro TV a îmbrăcat a doua oară rochia de mireasă şi, la fel ca prima oară, alesul ei rămâne un bărbat misterios.

Magda Pălimariu este una dintre cele mai sexy vedete TV de la noi şi mulţi au curtat-o, de-a lungul timpului. Dar iată că, la şase ani de la prima ei căsătorie secretă, care s-a încheiat cu un divorţ la fel de ferit de ochii presei, după doar un an, "fata de la Meteo" este din nou mireasă. Cel puţin, asta ne lasă să înţelegem prin imaginile postate weekendul acesta pe InstaStory, unde ne oferă câteva indicii atât vizuale, cât şi din etichetele ce însoţesc postarea. 

Nunta în secret din august 2015  jpeg
Nunta secretă din august 2015.

Chiar după ziua ei, vineri 20 august, Magda le-a arătat fanilor două rochii albe pregătite special pentru marea petrecere. Încă de atunci ne-am întrebat dacă au legătură cu vreo cununie sau logodnă, dar cum Magda Pălimariu se îmbracă frecvent în alb, am aşteptat alte detalii. 

Şi detaliile chiar au venit, cu multe indicii pentru cunoscători. În imaginile postate pe InstaStory se observă clar două lumânări de nuntă, împodobite cu trandafiri albi (dacă ar fi fost vorba despre un botez, ar fi fost o singură lumânare), aceiaşi trandafiri albi care compun şi splendidul buchet pe care-l ţine Magda în mână în maşină, întocmai ca o mireasă! Alături de ea, lângă bancheta maşinii, se observă vag un alt buchet, care ar putea fi lesne cel al naşei sau al domnişoarei de onoare.

Surpriza vine din imaginea în care o vedem pe Magda pozându-se în oglindă cu acest buchet de trandafiri albi şi întrebându-se cine îl va prinde la final (prin eticheta #whosgonnacatchthisone), făcând aluzie la obiceiul de-a arunca buchetul miresei.

4 magda palimariu nunta in secret 2021 2 jpg jpeg

Într-o poză făcută tot în maşină, se vede subtil un superb inel cu diamant pe degetul ei stâng.

Alte detalii de interior, dar şi de exterior ne lasă să înţelegem că evenimentul a fost celebrat în fabulosul Palat Suter, unul dintre cele mai vechi şi mai elegante hoteluri din centrul Bucureştiului, frecventat de o elită selectă şi care a găzduit VIP-uri ca Beyoncé, Enrique Iglesias, Nicolas Cage sau Vladimir Putin.

15 238669684 331555955388027 9045268824886963761 n jpg jpeg

Totodată, cele trei fotografii postate de Magda se încheie cu alte etichete cu subînţeles: #newlife (o nouă viaţă), #newhorizons (noi orizonturi) şi #love (dragoste).

Îi urăm şi noi "Casă de piatră!" şi ne dorim să ni-l arate şi pe norocosul care i-a cucerit inima.

UPDATE

Potrivit unor surse ale cotidianului "Evenimentul Zilei",  vedeta Pro TV a spus pentru a doua oară „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă la Primăria Sectorului 1. 

Mai târziu, a urmat şi ceremonia religioasă, la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi.

Drept confirmare, Magda Pălimariu a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleţ în care se vede că este îmbrăcată în mireasă.

        View this post on Instagram                       A post shared by Magda Palimariu (@magdapalimariu)

View this post on Instagram

A post shared by Magda Palimariu (@magdapalimariu)

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg