Gabriela Cristea şi-a arătat imperfecţiunile după ce a slăbit 25 de kilograme. Ce e nevoită să facă zilnic vedeta

9 septembrie, 2020
6 gabriela cristea vergeturi 3 jpg jpeg

Gabriela Cristea a slăbit peste 25 de kilograme. Corpul său a trecut prin numeroase transformări mai ales după cele două naşteri, aşa că se luptă cu unele imperfecţiuni. Este nevoită să urmeze zilnic un tratament care pare că dă roade!

Trebuie să recunoaştem! Gabriela Cristea are o ambiţie de invidiat, a slăbit peste 25 de kilograme, putem spune că este un model pentru multe femei. A trecut printr-o transformare majoră din punct de vedere fizic, a scăpat de multe kilograme în plus. Spunea că acum, în toamnă, speră să cântărească aproximativ 55-60 de kilograme. Oare reuşeşte?

Vedeta este de fiecare dată sinceră cu fanii săi şi iată că acum le-a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după ce a slăbit atâtea kilograme. De-a lungul anilor s-a îngrăşat, a slăbit, a născut de două ori, iar pielea sa nu mai are aceeaşi elasticitate, iată că au apărut şi vergeturile: „Fetelor, m-aţi întrebat în ultima vreme despre ritualurile mele de frumuseţe şi cele mai multe întrebări au fost legate de vergeturi, cum am reuşit să scap de vergeturi”, a spus vedeta pe Instagram.

Gabriela Cristea a dezvăluit că nu i-a fost uşor, se dă cu o cremă specială în zona picioarelor, a coapselor, chiar şi de trei ori pe zi. 

"E clar că după ce te îngraşi, slăbeşti, iar te îngraşi, iar slăbeşti, după ce ai parte de două sarcini în care te îngraşi destul de mult, rămâi cu ceva vergeturi. Şi eu am rămas în zona aceasta", a adăugat ea. Gabriela Cristea nu este complexată de aceste urme pe corp, este însă mulţumită că a reuşit să dea atât de multe kilograme jos. 

4 gabriela cristea are vergeturi 2 jpg jpeg

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1"

Gabriela Cristea a reuşit să slăbească 25 de kilograme. Ea a recunoscut că s-a luptat chiar şi cu obezitatea, cântărea peste 80 de kilograme. Acum are o dietă, a adoptat un stil de viaţă sănătos care o face să dea jos pe zi ce trece şi mai multe kilograme. De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, avea la un moment dat silueta unui fotomodel, apoi s-a îngrăşat mult, a făcut şi anumite proceduri pentru a rămâne însărcinată. Ulterior a născut primul copil, apoi al doilea, şi acumulase deja zeci de kilograme în plus. Vedeta a recunoscut la Antena 3 că ajunsese să cântărească peste 80 de kilograme:

Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie." , a declarat cu sinceritate vedeta.

5 gabriela cristea are vergeturi 1 jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg