Anastacia, mulţumită de ea de când face injecţii cu botox

18 iulie, 2010

Cântăreaţa a recunoscut că a apelat la retuşurile realizate prin injecţii cu botox încă din 2003 deoarece nu era deloc mulţumită de felul în care arăta. Într-un interviu acordat unei reviste americane, ea a spus chiar că o “sperie” liniile ei.

Cântăreaţa a recunoscut că a apelat la retuşurile realizate prin injecţii cu botox încă din 2003 deoarece nu era deloc mulţumită de felul în care arăta. Într-un interviu acordat unei reviste americane, ea a spus chiar că o “sperie” liniile ei.

Anastacia (41) e recunoscut că în ultimii şapte ani a mers în mod susţinut la doctor pentru a-şi injecta botox în frunte deoarece urăşte felul în care arată pielea ei. “Fără acest tratament mă sperii de mine când mă uit în oglindă. Semăn mult cu mama pe această parte, avem aceleaşi frunţi şi înainte să apelez la injecţiile cu botox eram două încruntate”, s-a confesat cântăreaţa. “Astfel, chiar dacă am declarat că nu sunt de acord cu retuşurile chirurgicale, prefer să merg la doctor în mod regulat pentru acest tip de tratament, decât să mă sperii de mine când mă privesc în oglindă”, a mai spus ea.

După trei ani de mariaj cu Wayne Newton, care i-a fost alături în lupta împotriva cancerului, cântăreaţa a intentat divorţ anul acesta, în aprilie. “După toate problemele prin care am trecut am învăţat să mă iubesc, chiar dacă mi-a luat foarte mult să ajung la acest stadiu. Aş fi putut să-mi fac mai multe retuşuri chirurgicale, dar mi-am dat seama că pot trăi şi fără ele. Doar cei care au o imagine de sine foarte proastă apelează în mod constant la ele şi mi-am dat seama că eu nu intru în acest tipar. Nu vreau să ajung dependentă de operaţiile chirurgicale”, a încheiat cântăreaţa.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}