Ben Affleck s-a împrietenit cu iubitul fostei soții. Se poartă ca doi vechi și buni camarazi

31 ianuarie, 2023
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg

Ben Affleck și John Miller s-au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner și au fost mai mult decât amabili unul cu celălalt.

Actualul iubit al fostei neveste este un tip foarte drăguț, cu care Ben Affleck pare deja că a conectat. Amândoi sunt tot un zâmbet, au glumit și au vorbit, semn că armonia este la ea acasă în familia extinsă.

Jennifer Garner a fost mereu drăguță cu Jennifer Lopez, actuala soție a lui Ben Affleck. Și copiii se înțeleg foarte bine între ei. Și iată că acum vedem, iubitul John Miller este primit și el cu brațele deschise în familie. Presa mondenă din SUA a speculat că o nuntă a lui Jennifer Garner cu John Miller ar fi iminentă. Bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putință s-o recucerească, după ce în pandemie se despărțiseră.

Ben Affleck și Jennifer Garner sunt un model de așa da. Și-au integrat perfect noii parteneri în viața de familie și ce frumos trebuie să fie atunci când există armonie.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Getty jpg

Cei doi s-au întâlnit în fața casei, iar la puțin timp după a venit și Jennifer Garner, care i-a poftit în casă. Ben Affleck, care a fost însurat cu Jennifer Garner între anii 2005 – 2018 a purtat un palton negru, deschis la nasturi, pantaloni crem și pantofi sport colorați. John Miller este și el foarte cool, a apărut cu jeanși gri slim fit, ghete și o cămașă în carouri. El este CEO al Cali Group.

Luni, în timp ce Jennifer Garner și John Miller au venit acasă cu mașina, l-au găsit pe Ben Affleck așteptând. Toți trei au fost foarte bucuroși de revedere și la scurt timp au intrat în casă.

Actrița era și ea foarte casual, îmbrăcată cu jeanși, o geacă scurtă bleumarin și pantofi sport.

Reuniunea vine la doar o săptămână după ce vedeta din ”Alias” a participat alături de Ben Affleck și Jennifer Lopez la recitalul muzical al Seraphinei, una dintre fiicele pe care le are cu Ben.

De la divorțul cuplului Affleck – Garner, Ben a mai avut relații amoroase cu Lindsay Shookus și Ana De Armas. În schimb, Jennifer Garner a ieșit doar cu John Miller.

Anul trecut, paparazii i-au surprins foarte îndrăgostiți, sărutându-se în fața mașinii, chiar de față cu fiica lui Miller, o adolescentă superbă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg