Ben Affleck s-a împrietenit cu iubitul fostei soții. Se poartă ca doi vechi și buni camarazi

31 ianuarie, 2023
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg

Ben Affleck și John Miller s-au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner și au fost mai mult decât amabili unul cu celălalt.

Actualul iubit al fostei neveste este un tip foarte drăguț, cu care Ben Affleck pare deja că a conectat. Amândoi sunt tot un zâmbet, au glumit și au vorbit, semn că armonia este la ea acasă în familia extinsă.

Jennifer Garner a fost mereu drăguță cu Jennifer Lopez, actuala soție a lui Ben Affleck. Și copiii se înțeleg foarte bine între ei. Și iată că acum vedem, iubitul John Miller este primit și el cu brațele deschise în familie. Presa mondenă din SUA a speculat că o nuntă a lui Jennifer Garner cu John Miller ar fi iminentă. Bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putință s-o recucerească, după ce în pandemie se despărțiseră.

Ben Affleck și Jennifer Garner sunt un model de așa da. Și-au integrat perfect noii parteneri în viața de familie și ce frumos trebuie să fie atunci când există armonie.

Ben Affleck și Jennifer Garner, Getty jpg

Cei doi s-au întâlnit în fața casei, iar la puțin timp după a venit și Jennifer Garner, care i-a poftit în casă. Ben Affleck, care a fost însurat cu Jennifer Garner între anii 2005 – 2018 a purtat un palton negru, deschis la nasturi, pantaloni crem și pantofi sport colorați. John Miller este și el foarte cool, a apărut cu jeanși gri slim fit, ghete și o cămașă în carouri. El este CEO al Cali Group.

Luni, în timp ce Jennifer Garner și John Miller au venit acasă cu mașina, l-au găsit pe Ben Affleck așteptând. Toți trei au fost foarte bucuroși de revedere și la scurt timp au intrat în casă.

Actrița era și ea foarte casual, îmbrăcată cu jeanși, o geacă scurtă bleumarin și pantofi sport.

Reuniunea vine la doar o săptămână după ce vedeta din ”Alias” a participat alături de Ben Affleck și Jennifer Lopez la recitalul muzical al Seraphinei, una dintre fiicele pe care le are cu Ben.

De la divorțul cuplului Affleck – Garner, Ben a mai avut relații amoroase cu Lindsay Shookus și Ana De Armas. În schimb, Jennifer Garner a ieșit doar cu John Miller.

Anul trecut, paparazii i-au surprins foarte îndrăgostiți, sărutându-se în fața mașinii, chiar de față cu fiica lui Miller, o adolescentă superbă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg