Brad Pitt nu mai e singur. Actorul se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie

28 iulie, 2022
Brad Pitt GettyImages jpg

Starul ajuns la 58 de ani este gata să-și trăiască viața și să mai dea iubirii o șansă, după suferința în amor pricinuită de divorțul și neînțelegerile cu Angelina Jolie.

A durat ceva să-și revină, dar a reușit. Brad Pitt se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de fosta soție. Însă nu este vorba de o relație serioasă deocamdată, ci una în care starul din ”Bullet Train” e dispus să construiască și să facă pași mici.

Brad Pitt GettyImages (2) jpg

Aceste dezvăluiri au fost făcute de un apropiat al actorului miercuri, pentru revista People.

”E într-o relație, dar nu e ceva serios”, a punctat sursa în legătură cu Brad Pitt. Carismaticul actor a mai fost logodit în trecut cu Gwyneth Paltrow și însurat cu Jennifer Aniston. Cu Angelina Jolie a alcătuit unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz, însă mariajul nu a reușit să treacă proba timpului.

stanga
dreapta
Brangelina Getty (3) jpg
Brangelina Getty (4) jpg
Brangelina Getty (2) jpg
Brangelina Getty jpg

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Dl & Dna Smith”, în 2003. Pe vremea aceea, actrița era mamă singură, dar Pitt era încă însurat cu Jennifer Aniston, de care s-a despărțit în 2005. Potrivit lui Angie, între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci doar au făcut o bună echipă la început.

Cei doi au împreună 6 copii: fiii Maddox și Pax Thien, fiicele Zahara Marley și Shiloh Nouvel și gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline. În 2016, Jolie a intentat divorțul, acuzând diferențe ireconciliabile.

Acum, iată că Brad pare că mai dă o șansă iubirii. Cine este norocoasa? Presa nu a speculat deocamdată nicun nume, însă este, mai mult ca sigur, doar o chestiune de timp până ce misterioasa femeie va fi surprinsă în compania starului.

Se pare că noul cuplu a fost deja văzut la Paris, pe 18 iulie.

De asemenea, Brad Pitt a mai făcut un pas înspre o nouă viață și recent a cumpărat o extravagantă proprietate în Carmel, California, pentru care a plătit 40 milioane dolari. Citește mai mult despre acest subiect AICI.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

ales2 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg