Britney: „Nu-mi voi lăsa copiii să intre în showbiz!”

7 iulie, 2010

După ce a cunoscut pe pielea ei şi aspectele neplăcute ale celebrităţii, vedeta pune piciorul în prag şi le interzice băieţilor ei să-i calce pe urme şi să lucreze vreodată în showbiz. La numai 28 de ani, Britney Spears se poate lăuda cu o viaţă bogată: a avut parte de succes profesional, care i-a adus faimă şi bani, dar i-a şi cauzat probleme personale (divorţ, relaţii amoroase uşuate, conflict cu părinţii, etc).

După ce a cunoscut pe pielea ei şi aspectele neplăcute ale celebrităţii, vedeta pune piciorul în prag şi le interzice băieţilor ei să-i calce pe urme şi să lucreze vreodată în showbiz.

La numai 28 de ani, Britney Spears se poate lăuda cu o viaţă bogată: a avut parte de succes profesional, care i-a adus faimă şi bani, dar i-a şi cauzat probleme personale (divorţ, relaţii amoroase uşuate, conflict cu părinţii, etc). De aceea vedeta îşi doreşte ca băieţii ei, Preston (4) şi Jayden (3) să nu fie nevoiţi să aibă de-a face cu aceleaşi dificultăţi prin care a trecut ea în ultimii ani şi promite că nu-i va încuraja niciodată să ia calea Hollywoodului. „Dacă băieţii mei mi-ar spune că vor să lucreze în divertisment, i-aş închide în camerele lor şi nu le-aş mai da drumul până la 30 de ani, când le-ar mai veni mintea la cap”, a declarat recent cântăreaţa pentru o publicaţie destinată femeilor.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg