Chelsea Clinton îşi organizează nunta în secret

2 iulie, 2010

Chelsea se va căsători cu logodnicul ei, bancherul Marc Mezvinsky, într-o reşedinţă din Rhinebeck, New York, conform portalului showbizspy.com. Fiica în vârstă de 30 de ani a fostului preşedinte al Statelor Unite şi-a anunţat logodna cu bancherul Mezvinsky printr-un email pe care l-a trimis prietenilor în luna noiembrie, anul trecut.

Chelsea se va căsători cu logodnicul ei, bancherul Marc Mezvinsky, într-o reşedinţă din Rhinebeck, New York, conform portalului showbizspy.com.

Fiica în vârstă de 30 de ani a fostului preşedinte al Statelor Unite şi-a anunţat logodna cu bancherul Mezvinsky printr-un email pe care l-a trimis prietenilor în luna noiembrie, anul trecut. Până luna trecută, nici măcar invitaţii la celebra nuntă nu ştiau unde va avea loc evenimentul.

“Chelsea a apelat la serviciile unei agenţii de turism specializată în găsirea de locaţii pentru evenimente. Trebuie să le dai doar datele tale şi suma maximă pe care doreşti s-o cheltuieşti, iar ei se ocupă de restul. Nu-ţi vor trimite informaţii legate de zbor sau de cazare până în momentul în care trebuie să pleci. Chelsea este vegetariană. Mâncarea va include preparate din legume, dar vor exista şi mâncăruri pe bază de carne de vită în meniu“, a declarat o sursă implicată în organizarea nunţii pentru revista Life & Style.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}