Halle Berry îl vrea înapoi pe fostul iubit

13 iunie, 2010

Halle Berry îl vrea înapoi pe tatăl copilului ei! Actriţa de culoare s-a despărţit recent de modelul Gabriel Aubry, împreună cu care are o fetiţă de doi ani, pe nume Nahla. N-a trecut mult timp de când cei doi au anunţat cu surle şi trâmbiţe despărţirea, că Halle s-a şi răzgândit şi-ar vrea să-i mai dea o şansă iubitului. Surse apropiate cuplului spun că cei doi vor să evite o luptă pentru custodia fetiţei şi că timpul petrecut separat le-a demonstrat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. Se zvoneşte că Halle i-a cerut lui Gabriel să călătorească cu ea în Africa de Sud, unde actriţa filmează pentru noua ei producţie, Dark Tide.

Halle Berry îl vrea înapoi pe tatăl copilului ei! Actriţa de culoare s-a despărţit recent de modelul Gabriel Aubry, împreună cu care are o fetiţă de doi ani, pe nume Nahla.

N-a trecut mult timp de când cei doi au anunţat cu surle şi trâmbiţe despărţirea, că Halle s-a şi răzgândit şi-ar vrea să-i mai dea o şansă iubitului. Surse apropiate cuplului spun că cei doi vor să evite o luptă pentru custodia fetiţei şi că timpul petrecut separat le-a demonstrat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. Se zvoneşte că Halle i-a cerut lui Gabriel să călătorească cu ea în Africa de Sud, unde actriţa filmează pentru noua ei producţie, Dark Tide.

“Sunt iar împreună şi-şi dau o nouă şansă relaţiei. Sunt în tratative şi fac tot ce pot ca să-şi rezolve problemele”, a declarat un apropiat pentru National Enquirer.

Vedeta de 43 de ani se pare că i-a spus lui Gabriel (34) că aceasta este ultima şansă pe care i-o dă.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg