Janet Jackson tânjeşte după bărbaţi tineri

12 iulie, 2010

Cântăreaţa spune că nu vede niciun impediment în a-şi lua un iubit mai tânăr decât ea, deoarece „vârsta e dată de atitudinea afişată şi de imaginea de sine pe care o ai”. Janet Jackson este de părere că nu e nimic în neregulă în a-şi da întâlnire cu bărbaţi mai tineri.

Cântăreaţa spune că nu vede niciun impediment în a-şi lua un iubit mai tânăr decât ea, deoarece „vârsta e dată de atitudinea afişată şi de imaginea de sine pe care o ai”.

Janet Jackson este de părere că nu e nimic în neregulă în a-şi da întâlnire cu bărbaţi mai tineri. Cântăreaţa de 44 de ani nu vede diferenţa de vârstă ca fiind un impediment într-o relaţie de iubire. Janet a fost zărită în ultima vreme în compania unui om de afaceri prosper Wissam Al Mana, care este cu aproape 10 ani mai tânăr decât ea. „Criticile pe care le primesc sunt oribile, îngrozitoare! Şi cred că un bărbat a început toate aceste reproşuri. Vârsta este doar un număr, nimic mai mult. Îţi pot spune vârsta mea, dar ea nu contează atât de mult, pentru că important este cum te percepi pe tine însăţi şi care este viziunea ta despre viaţă”, a declarat Jackson.Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg