Jennifer Lawrence s-a împăcat cu fostul iubit?

19 iulie, 2013

Se zvonea, de când au început filmările pentru continuarea „X-Men“, că Jen s-a apropiat destul de mult de fostul ei prieten, Nicholas Hoult (23). Acum însă, vestea se adevereşte din ce în ce

Se zvonea, de când au început filmările pentru continuarea „X-Men“, că Jen s-a apropiat destul de mult de fostul ei prieten, Nicholas Hoult (23). Acum însă, vestea se adevereşte din ce în ce mai mult, de când au fost văzuţi sărutându-se.

Dezvăluirile vin din partea unui martor de pe platourile de filmare unde cei doi lucrează zi de zi, sursă citată de Us Weekly: „Au început să lucreze împreună ca prieteni, în aprilie, până s-au sărutat pentru prima oară. Un sărut a dus la altul şi au început iar să formeze un cuplu“. Ambii au fost văzuţi luând prânzul împreună şi chiar plimbându-se cu familia câştigătoarei de Oscar, pe 2 iunie.

Cei doi tineri actori au fost întotdeauna buni prieteni şi au petrecut mult timp împreună, în ciuda zvonurilor că Jen ar fi fost îndrăgostită de Bradley Cooper. În decembrie chiar, starul de 22 de ani declara pentru o publicaţie străină: „Iubitul meu mi-ar fi cel mai bun prieten, iar eu cea mai buă prietenă a lui“.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg