Jenny McCarthy, noua Oprah Winfrey?

26 iunie, 2010
1 oprah 00000401395557 jpg jpeg

Se pare că fostul iepuraş Playboy îi calcă pe urme celei mai cunoscute moderatoare TV şi va prezenta propria emisiune produsă şi promovată chiar de compania condusă de Oprah. Winfrey are planuri mari cu Jenny McCarthy, asta-i clar! Ceea ce nu se ştie încă este modalitatea de colaborare dintre cele două vedete.

Se pare că fostul iepuraş Playboy îi calcă pe urme celei mai cunoscute moderatoare TV şi va prezenta propria emisiune produsă şi promovată chiar de compania condusă de Oprah.

Oprah are planuri mari cu Jenny McCarthy, asta-i clar. Ceea ce nu se ştie încă este modalitatea de colaborare dintre cele două vedete. Adică nu s-a stabilit încă sau nu s-a aflat dacă noua emisiune a lui Jenny va intra sau nu în grila de program a televiziunii OWN, înfiinţată de Oprah. Dar e cert că McCarthy va prelua ştafeta de la Winfrey. Un astfel de zvon a mai circulat şi anul trecut, când „The Hollywood Reporter” a pretins că McCarthy semnase deja un contract „pe mai mulţi ani cu Harpo Prods., în urma căruia se angaja să dezvolte proiecte precum un talk-show pe care să-l prezinte”. Jenny ar fi primi anual 3-5 milioane de dolari, iar, dacă show-ul ar fi avut succes, exista posibilitatea măririi recompensei materiale. De data asta, se pare că lucrurile chiar prind contur: „Oprah crede că Jenny este un moderator de prima mână – este de încredere, plină de pasiune şi pricepută să atragă atenţia oamenilor care provin din diferite clase sociale. Şi, mai mult de atât, are simţul umorului. De asemenea, Jenny îşi creşte singură copilul autist, fapt care-i emoţionează pe toţi părinţii. Iar acest lucru este un atu pe care nu multe alte prezentatoare îl au”, a declarat o sursă pentru presă.

image


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg