Jenny McCarthy, noua Oprah Winfrey?

26 iunie, 2010
1 oprah 00000401395557 jpg jpeg

Se pare că fostul iepuraş Playboy îi calcă pe urme celei mai cunoscute moderatoare TV şi va prezenta propria emisiune produsă şi promovată chiar de compania condusă de Oprah. Winfrey are planuri mari cu Jenny McCarthy, asta-i clar! Ceea ce nu se ştie încă este modalitatea de colaborare dintre cele două vedete.

Se pare că fostul iepuraş Playboy îi calcă pe urme celei mai cunoscute moderatoare TV şi va prezenta propria emisiune produsă şi promovată chiar de compania condusă de Oprah.

Oprah are planuri mari cu Jenny McCarthy, asta-i clar. Ceea ce nu se ştie încă este modalitatea de colaborare dintre cele două vedete. Adică nu s-a stabilit încă sau nu s-a aflat dacă noua emisiune a lui Jenny va intra sau nu în grila de program a televiziunii OWN, înfiinţată de Oprah. Dar e cert că McCarthy va prelua ştafeta de la Winfrey. Un astfel de zvon a mai circulat şi anul trecut, când „The Hollywood Reporter” a pretins că McCarthy semnase deja un contract „pe mai mulţi ani cu Harpo Prods., în urma căruia se angaja să dezvolte proiecte precum un talk-show pe care să-l prezinte”. Jenny ar fi primi anual 3-5 milioane de dolari, iar, dacă show-ul ar fi avut succes, exista posibilitatea măririi recompensei materiale. De data asta, se pare că lucrurile chiar prind contur: „Oprah crede că Jenny este un moderator de prima mână – este de încredere, plină de pasiune şi pricepută să atragă atenţia oamenilor care provin din diferite clase sociale. Şi, mai mult de atât, are simţul umorului. De asemenea, Jenny îşi creşte singură copilul autist, fapt care-i emoţionează pe toţi părinţii. Iar acest lucru este un atu pe care nu multe alte prezentatoare îl au”, a declarat o sursă pentru presă.

image


Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG