Jerry Seinfeld: „Lady GaGa este o nesimţită“

24 iunie, 2010

După incidentul de la meciul echipei de baseball The New York Mets, când Lady GaGa şi-a făcut apariţia neinvitată în loja lui, Jerry Seinfeld a declarat că aceasta este o nesimţită. „Femeia asta este o nesimţită. O urăsc. Nu-mi vine să cred că au lăsat-o să stea în loja mea, pentru care eu am plătit“, a declarat comicul american.

După incidentul de la meciul echipei de baseball The New York Mets, când Lady GaGa şi-a făcut apariţia neinvitată în loja lui, Jerry Seinfeld a declarat că aceasta este o nesimţită.

„Femeia asta este o nesimţită. O urăsc. Nu-mi vine să cred că au lăsat-o să stea în loja mea, pentru care eu am plătit“, a declarat comicul american într-un interviu pentru postul de radio WFAN. GaGa, care a asistat la meci purtând doar un sutien şi devorând cutii de bere, a fost mutată de pe locul ei din primul rând în loja aproape goală a lui Seinfeld, pentru a scăpa de fotografi. „Le arăţi celor din jur degetul mijlociu şi eşti apreciată pentru acest lucru? Asta este lumea în care trăim acum?“, s-a întrebat Jerry.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg