Julia Roberts e în cădere liberă

1 iulie, 2010

După o perioadă în care ajunsese cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood (a încasat 20 de milioane de dolari pentru rolul din „Erin Brokovich“), iar producătorii o asaltau cu zeci de scenarii pe săptămână, Julia Roberts a ales să se retragă un timp din lumina reflectoarelor şi să se dedice familiei.

Mamă a trei copii, actriţa visează să revină la Hollywood. Dar cum visele nu devin realitate tot timpul, pe celebra „Frumuşica“ s-ar putea s-o mai vedem doar în ipostaza de casnică.

După o perioadă în care ajunsese cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood (a încasat 20 de milioane de dolari pentru rolul din „Erin Brokovich“), iar producătorii o asaltau cu zeci de scenarii pe săptămână, Julia Roberts a ales să se retragă un timp din lumina reflectoarelor şi să se dedice familiei. În 2002, s-a căsătorit cu Daniel Moder (41), cu care are trei copii: Hazel Patricia şi Phinnaeus (Finn) Walter, ambii în vârstă de 6 ani, şi Henry Daniel, de 3 ani.Ce se întâmplă acum cu posesoarea celui mai generos zâmbet din Cetatea Filmului? Actriţa şi regizoarea de 42 de ani (o vârstă considerată critică în industria cinematografică!) nu mai apare decât într-un film pe an. „Adoră să-i privească pe copiii săi cum se joacă şi să-i vadă în fiecare dimineaţă cum se trezesc. În acelaşi timp însă, ar vrea să arate lumii întregi că încă mai are un cuvânt greu de spus la Hollywood“, povesteşte unul dintre apropiaţii ei.

Prin urmare, Julia dă semne că doreşte să iasă din conul de umbră în care a intrat. Dar oare va reuşi? Unul dintre cele mai recente filme în care a jucat, „Duplicity“ (2009), a avut încasări de doar 40 de milioane de dolari. O cifră dezastruoasă, în comparaţie cu recordul de 400 de milioane de dolari, cât s-au încasat pentru „Pretty Woman“, sau faţă de 258 de milioane, cât au câştigat producătorii de pe urma filmului „Erin Brokovich“ (care nici măcar nu s-a vrut comercial). Cât despre mult aşteptatul „Eat, Pray, Love“ (2010), şi acesta a avut câştiguri mult sub previziunile echipei, fiind lansat în doar câteva luni pe DVD.

Pe vremuri, conştientă de valoarea sa, Julia îşi permitea să fenteze producătorii, refuzând scenarii după scenarii. Acum, se pare că producătorii o fentează pe ea, întrucât ofertele de roluri au scăzut alarmant. Singurul care i-a întins un colac de salvare este chiar prietenul ei apropiat, Tom Hanks. Acesta i-a acordat un rol în filmul „Larry Crowne“ (al cărui regizor este), care va avea premiera în 2011. Rămâne de văzut dacă faimosul ei zâmbet o poate salva!

Şi-a ratat mult aşteptata revenire?

Julia Roberts a refuzat rolul principal din filmul „The Blind Side“, pentru care Sandra Bullock a câştigat primul ei Oscar. Aceasta nu a fost singura alegere greşită a lui Roberts din ultima vreme. Actriţa a refuzat şi rolul principal din „The Proposal“, unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2009.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg