Julianne Moore, şocată de scenele ei de sex

9 iulie, 2010

Însăşi actriţa a fost uimită de secvenţele de sex cu altă femeie pe care le-a filmat pentru pelicula „The Kids Are All Right”. Julianne Moore şi Annette Bening sunt un cuplu de lesbiene în noul lor film, „The Kids Are All Right”, ce are ca subiect peripeţiile prin care trec copiii celor două mame pentru a-l găsi pe tatăl lor, donatorul de spermă.

Însăşi actriţa a fost uimită de secvenţele de sex cu altă femeie pe care le-a filmat pentru pelicula „The Kids Are All Right”.

Julianne Moore şi Annette Bening sunt un cuplu de lesbiene în noul lor film, „The Kids Are All Right”, ce are ca subiect peripeţiile prin care trec copiii celor două mame pentru a-l găsi pe tatăl lor, donatorul de spermă. Iar Moore, care a avut de turnat câteva scene explicite atât cu Bening, cât şi cu Mark Ruffalo, a fost uimită de performanţa ei actoricească şi cât de realiste sunt scenele respective. „Anumite lucruri nici nu-mi aduc aminte să le fi făcut. Când am văzut filmul, tot spuneam: «Noi chiar am făcut asta?» A fost multă agitaţie, asta ştiu, dar nu-mi amitesc să fi fost totul atât de graphic, atât de… fizic. Dar ne-am dorit să ne simţim bine la filmări şi ne-am bazat unii pe alţii pentru asta”, a declarat actriţa pentru „The Daily Beast”.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png