Juliette Lewis: „Nu sunt deloc fiţoasă!”

11 iunie, 2010

Actriţa se luptă cu eticheta de „fiţoasă” care i-a fost aplicată şi infirmă faptul că ar fi avut vreodată aere de divă pe platourile de filmare. Numele vedetei a fost trecut pe genericul a peste 40 de filme, începând cu vârsta de 14 ani, când a debutat în cinematografie.

Actriţa se luptă cu eticheta de „fiţoasă” care i-a fost aplicată şi infirmă faptul că ar fi avut vreodată aere de divă pe platourile de filmare.

Numele vedetei a fost trecut pe genericul a peste 40 de filme, începând cu vârsta de 14 ani, când a debutat în cinematografie. Între timp şi-a înfiinţat chiar şi propria trupă rock, denumită „Juliette and the Licks”. Lewis are multe realizări profesionale cu care se poate lăuda, dar, din păcate, şi câteva critici care i-au fost adresate. Una dintre ele este atitudinea îngâmfată pe care chipurile ar afişa-o Juliette. „Oamenii au idei preconcepute despre mine. Faptul că lucrez la Hollywood are şi dezavantaje. Sunt privită ca o femeie răsfăţată şi foarte pretenţioasă, o divă care nu doreşte altceva decât să i se facă pe plac. Dar eu nu sunt deloc fiţoasă. Filmele pe care le-am realizat au avut multe scene dure, nicidecum superficiale. Pentru «Natural Born Killers», de exemplu, a trebuit să merg printre şerpi veninoşi vii”, a apără actriţa.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg