Katy Perry, însărcinată?

1 decembrie, 2016
12th Annual UNICEF Snowflake Ball jpeg

Primul zvon al săptămânii a fost legat de o eventuală logodnă a cântăreţei cu Orlando Bloom, iar acum există voci care susţin că vedeta ar aştepta un copil. Iar comportamentul iubitului ei e posibil să o fi dat de gol…

image

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt mai fericiţi ca niciodată! Cântăreaţa a primit premiul Audrey Hepburn Humanitarian Award, acordat de nimeni alta decât Hillary Clinton, în cadrul unui eveniment. Când omul politic o prezenta pe Katy, Orlando a luat-o în braţe pe iubita sa şi i-a mângăiat abdomenul în continuu. Imagea celor doi, care – în viziunea celor prezenţi la eveniment – e posibil să aştepte un copil – a fost proiectată pe un ecram imens, spre încântarea audienţei care mai avea puţin şi îi felicita pe cei doi viitori părinţi.

“Dacă n-ar fi însărcinată, ar fi un cam gest ciudat, nu-i aşa? Cine mângâie abdomenul iubitei cu mişcări blânde şi circulare, aşa, fără motiv?”, se întreabă un martor al gestului plin de afecţiune.

Katy Perry şi Orlando Bloom, viitori părinţi?

Perry a purtat, la evenimentul cu pricina, o rochie cu înflorituri la nivelul taliei, ceea ce, de asemenea, poate fi din cauza nevoii de-a ascunde o posibilă sarcină. Sau e o simplă coincidenţă. La fel ca gestul tandru al iubitului ei, care a pus pe toată lumea pe gânduri.

Cei doi sunt un cuplu de 10 luni, iar Katy a fost văzută, în ultimele zile, purtând un inel cu diamant pe inelar. Coincindenţă din nou? Rămâne de văzut!Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg