Kristen Stewart: „A fost ciudat să-l sărut pe Taylor Lautner”

26 iunie, 2010

Odată ce a avut loc premiera mondială a „Saga Amurg: Eclipsa”, actorii sunt luaţi constant la întrebări de jurnalişti şi fac mărturisiri despre momentele intime de la filmări. Toată lumea stă cu ochii pe actorii din seria „Amurg”, atât de mare este succesul pe care l-au avut cele două filme cu vampiri: „Amurg” şi „Lună Nouă”.

Odată ce a avut loc premiera mondială a „Saga Amurg: Eclipsa”, actorii sunt luaţi constant la întrebări de jurnalişti şi fac mărturisiri despre momentele intime de la filmări.

Toată lumea stă cu ochii pe actorii din seria „Amurg”, atât de mare este succesul pe care l-au avut cele două filme cu vampiri: „Amurg” şi „Lună Nouă”. Iar interesul presei şi al publicului în „Saga Amurg: Eclipsa” şi mai ales în viaţa actorilor a crescut odată cu momentul lansării celei de-a treia părţi a seriei. Personajul principal feminin a făcut ziariştilor americani declaraţii despre secvenţele romantice ale filmului. „E ca şi cum ai juca oricare altă secvenţă. Te concentrezi foarte bine ca să iasă scena şi, oricum, dacă cel care îţi dă replica îţi este prieten în realitate, n-ai de ce să te simţi aiurea”, spune Kristen despre ceea ce a simţit când a fost nevoită să-şi sărute colegul de platou. Cu toate astea a fost o situaţie diferită cu Taylor Lautner, de care actriţa pare să nu fi fost foarte mulţumită: „A fost ciudat să-l sărut pe Taylor. Eram amândoi în vârf de munte şi nu prea realizam ce se întâmpla. După fiecare dublă îi spuneam: «Noi doi ne-am sărutat. Ce ciudat!».”Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}